Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Steenberg Hotel & Spa

  STEENBERG HOTEL & SPA

  [usr 5.0]

  Lekkert og elegant boutique hotell som ligger i Constantia, ved foten av Steenberg Mountains og omringet av vinranker. Hovedbygning er datert til 1682 og huser et sjarmerende boutique hotell med SPA, flere pooler samt en fantastisk restaurant, bistro og Champagne bar!

  På kun 20 minutter når du Cape Town med Table Mountain og pingvinene i Simon’s Town. Beliggenhet er perfekt for utflukter til Kapp Gode Håp og vindistrikt Stellenbosch og Franschhoek.  Som en ekstra service tilbyr hotellet gratis shuttle til restauranter i nærheten, samt til V&A Waterfront i Cape Town. Til og med helikopterservice som tar deg på noen minutter til Waterfront tilbys her!

  Steenbergs egen vingård produserer et antall prisbelønte viner, og Tryn er den prisbelønte restauranten på Steenberg Hotel & Spa. På eiendommen finnes også en 18-hulls golfbane i mesterskapsklasse. En hårstylist, skjønnhets konsultant og gym er tilgjengelige fro gjestene.

  Dette boutique hotell har 24 elegante rom og fem villaer med to eller tre soverom. Alle rommene har eget bad, air condition, satellitt-tv, trådløst internett, minibar, safe, vannkoker til kaffe/te, badekåpe og toalettartikler. Noen rom har uteplass og villaene har oppvarmet basseng.

  Steenberg er en av de eldste vingårder i Constantia og har vunnet mange utmerkelser: Condé Nast Traveler US 2012 – Gold List (Top 500 experiences in the world) og til og med Top Foreign Golf Resort. Condé Nast US Readers’ Choice Awards 2011 – Top 100 and No.1 Hotel in Africa; Tripadvisor Travellers Choice 2012, Top 10 Hotels in Africa.

  Steenbergs restauranter Tryn og Bistro Sixteen82 har de siste årene også vunnet ”American Express Platinum kort Fine Dining Award”.

  Golf Banen på Steenberg Golf Estate er kåret til en av Western Capes beste golfbaner.

  Vår mening:

  En fredsoase rett utenfor Cape Town. Passer for par, familier og golfere som setter pris på komfort, personlig service, god mat og idylliske omgivelser.