Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Tswalu Kalahari Reserve

  TSWALU KALAHARI RESERVE

  [usr 5.0]

  Tswalu Kalahari er Sør-Afrikas største private viltreservat og strekker seg over 100 000 hektar med spektakulære gressområder og fjell. Bevaring av dyr, flora og fauna er førsteprioritering, og reservatet er hjem til 80 ulike arter pattedyr (hvor de fleste er endemiske til dette området) og mer enn 240 fuglearter. Oppfyll drømmen om å se gepard, neshorn, villhund og løver når du er på safari. Meget underholdende er det å se surikattene som leker og koser seg i sanden. Viltreservatet tilhører familien Oppenheimer og ligger i et malariafritt område.

   

  Når du reiser til Tswalu viltreservat kan du velge mellom to lodger: Motse og Tarkuni. Til sammen kan lodgene ta maks 30 personer, og begge lodgene har satt fokus på at gjestenes opphold skal bestå av luksus og komfort – med fantastiske opplevelser i et unikt område. Det er med andre ord ditt hjem mens du er på ferie!

  Motse ligger ved foten av Korannaberg-fjellene og ligger vendt mot Kalaharis vakre gressletter. På lokalspråket betyr Motse «landsby», og denne lille landsbyen består av 9 små legaer (som betyr «små hus»). De er bygget av sand, stein og rød leire og med stråtak. Dermed får du en ekte Kalahari-opplevelse. Det er 6 standard rom og 3 rom som passer for familier. Familierommene kan ta opptil 4 personer (2 voksne og 2 barn) i to separate soverom. Fasilitetene i hvert rom inkluderer veranda med utsikt mot vannhullet, dusj (både inne og ute), peis, telefon og tilgang til internett

  Fasiliteter på lodgen inkluderer utendørssvømmebasseng (oppvarmet), restaurant, vinbar, treningsrom og bibliotek.

  Fasilitetene er to svømmebasseng, boblebad, restaurant, bar, spa, bibliotek og gavebutikk/kiosk.

  Tarkuni ligger flott til mellom to fjellkjeder og tilbyr total avslapning i flotte omgivelser, med uforglemmelige opplevelser.
  Lodgen består av 5 suiter som alle har veranda og peis. Totalt antall gjester er 10 personer, som innbyr til en privat og avslappet atmosfære, hvor hver gjest står i fokus.

  I Tswalu tilrettes alt etter kundens ønske. Dere har egen safaribil med egen ranger og egen tracker når dere legger ut på safari. Det arrangeres både safari med bil og til fots. Her bestemmer dere selv når dere vil ut i bushen og hvor lenge dere ønsker å være der ute på jakt etter Afrikas ville dyr.
  Dere kan også delta på hesteridning og få massasje.

  Lodgene er basert på All Inclusive, som innebærer at frokost, lunsj og middag er inkludert. Det samme gjelder drikkevarer, klesvask, safari, hesteridning og fottursafari.

  Tswalu har egne fly (Pilatus PC12) med daglig avganger fra Cape Town (to timer) og Johannesburg (1,5 time).
  Barn ønskes velkommen på Tswalu – på ekte afrikansk vis.
  For de som ønsker en noe «utenom det vanlige opplevelse», kan Malori anbefales. Det innebærer at du tilbringer natten (eller en del av natten om ønskelig) ute i det fri, under den afrikanske stjernehimmel (mot tillegg).

  Ansvarlig turisme

  Familien Opphenheimer, som har drevet Tswalu siden 1998, er svært engasjert innenfor naturvern, miljøbevaring og samfunnet. Deres visjon er «å reparere fortiden og forberede fremtiden». Målet er å gjenopprette det naturlige miljøet, bevare økosystemet, og gjeninnføre endemiske arter.
  Deres økoturismemodell anerkjenner dessuten at folket i Kalahari er en integrert del av økosystemet, og er helt avgjørende for å løse bevaringsutfordringene de står overfor. Å drive en levedyktig økoturismevirksomhet skaper opplærings- og sysselsettingsmuligheter for mennesker fra det lokale samfunnet.

  Vår mening

  Et helt unikt sted som passer for deg som har reist mye og ønsker å oppdage noe nytt! Kalahari er et magisk område med få turister og få lodger. Dermed får du en genuin opplevelse du aldri kommer til å glemme!