Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Umlani Bush Camp

  Umlani Bush Camp

  [usr 3.5]

  Kjent for sine flinke rangere og gode trackere!

  Umlani er en rustikk safaricamp flott beliggende i Timbavati reservatet Lowved som grenser til den kjente Krüger-parken.

  Gjerdet som tidligere befant seg mellom de to store reservatene har blitt fjernet slik at det nå blir enklere å følge dyrenes vandringsruter når man er på game-drive (safari). Ikke mindre enn 40 forskjellige typer pattedyr lever i Timbavati reservatet. Kanskje er du så heldig at du får se The Big Five (løve, elefant, nesehorn, bøffel og leopard) under ditt opphold på Umlani Bush Camp!

  Gjestene overnatter i komfortable 2-sengs hytter med stråtak. Alle hyttene er utstyrt med eget toalett, utendørsdusj, myggnett og håndklær. Stedet tar maks 26 gjester fordelt på 4 dobbeltrom, 4 familierom med plass til fire personer og én Eco hut.

  Blant fasiliteter er det svømmebasseng, bar, restaurant, boma (open air restaurant hvor man spiser under Afrikas stjernehimmel), en liten curioshop og sleep-out.

  Umlani er kjent for sin gode mat som alltid tilberedes under åpen ild. Det finnes ikke strøm her, så stemningen blir lun og intim når oljelamper og stearinlys lyser opp stedet på kvelden.

  I åpne landrovere blir du tatt med på 2 gamedrives per dag. En om morgenen – denne kan byttes ut med walking safari – og en på ettermiddagen.

  Ansvarlig turisme

  Umlani Bush Camp er sertifisert Fair Trade Tourism. Fair Trade Tourism er et internasjonalt sertifiseringsprogram som fremmer ansvarlig turisme i Afrika, og spesielt i Sør-Afrika. De hjelper og oppmuntrer reiselivsbedrifter med å operere mer bærekraftig gjennom deres medlems- og sertifiseringsprogrammer. Fair Trade Tourism er anerkjent av GSTC (Global Sustainable Tourism Council), som er en del av FN, og garanterer at reiselivsbedrifter engasjerer seg for å respektere miljøet, bidra til en bærekraftig utvikling av lokalbefolkningen, sørge for god hygiene og gode sanitærforhold, og respektere barnas, kvinners og de ansattes rettigheter.
  Her kan du lese mer om Umlanis bidrag til bærekraftig utvikling.

  Vår mening

  En veldig sjarmerende og trivelig safaricamp med avslappende atmosfære og vennlige ansatte. Ligger strategisk til i Timbavati Private Game Reserve