Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Tanzania

  Safari Tanzania
  Hakuna matata = ingen bekymringer. Dette er følelsen man får når man ankommer vakre Tanzania. Som en hittil fortsatt ganske så fersk og uoppdaget perle, tilbyr vi deg et land med høye fjell, store sletter og en utrolig variert kultur.

  Lokalisert på østsiden av kontinentet, med utsikt til det Indiske hav, kan Tanzania tilby deg det høysete fjellet (Mount Kilimanjaro), den dypeste innsjøen (Lake Tanganyiaka), og den største innsjøen (Lake Victoria), i hele Afrika.

  Overalt hvor man drar i Tanzania vil man finne fantastisk landskap og rikt dyreliv. Over 40 % av landet er beskyttet i form av Nasjonalparker. Tanzania ligger på fjerdeplass på verdensbasis når det gjelder variert landskap og natur. Landet har over 1500 forskjellige fuglearter, det største antallet store pattedyr, og tre fjerdedeler av Øst Afrikas plantearter, over 10 000 arter, finner man i Tanzania.

  Safari i Tanzania, kombinert med litt sol og bad på avslappende Zanzibar blir mer og mer populært blant våre kunder. Dyrerike safari opplevelser fra Nord Tanzania, innblikk i Masaienes hverdag og den varme gjestfriheten til lokalbefolkningen, gjør dette til din drømmereise. Vi skreddersyr din Tanzania opplevelse etter dine ønsker, enten de er 7 dager, 10 dager eller 21 dager. Du bestemmer!

  Hovedstad
  $Dodoma
  Innbyggere
  $51 822 621
  Areal
  $947 300 km²
  Offisielt språk
  $Swahili, engelsk
  Lokalt språk
  $Swahili
  Valuta
  $Tanzaniansk shilling (TZS)
  Lokasjon
  $Øst-Afrika
  Grenser til
  $ Kenya, Uganda, Rwanda, Burundi, Kongo, Zambia, Malawi og Mosambik
  Den forente republikken Tanzania er et land på østkysten av Afrika. Det grenser til Kenya og Uganda i nord, Rwanda, Burundi og Den demokratiske republikken Kongo i vest og Zambia, Malawi og Mosambik i sør.

  • Skreddersydde safari rundreiser til bla. nasjonalparkene: Serengeti og Ngorongoro krateret
  • Safari i viltreservatet Selous
  • Flamingoene og dyrelivet i Ngorongoro krateret
  • Sjimpansene ved Gombe Stream Nasjonalpark – nordvest i landet
  • Luksuriøse og romantiske telt- og safarilodger for den helt spesielle anledningen
  • Den store immigrasjonen av gnu fra Serengeti til Masai Mari – ca juli – oktober

  • Walking safari
  • Båtsafari på Rufiji elven
  • Besøk i Masai landsby
  • Ballongsafari over savannen ved soloppgang
  • Fottur til toppen av Kilimanjaro 5890 m.o.h.
  • Mount Meru ved Arusha
  • Strandferie ved kysten

  Beste reisetid er egentlig .hele året, men safari er best juni til oktober og januar til mars. Den mest behagelige tiden å reise på er mellom juni og oktober. Da har man behagelig temperatur, og svale kvelder. Tiden mellom desember og mars er den varmeste perioden. Midten av mars og ut mai er betegnet som regnsesong.

  Overnatting

  Magellan Tours har et stort utvalg av bosteder i Tanzania. Noen av våre favoritter finner du beskrevet under, men vi kan også tilby en rekke andre flotte safari lodger og hotell. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

  Vi skreddersyr reiser for våre kunder og derfor har vi ikke faste priser på hjemmesidene våre.

  Vi lager priseksempler for å vise veiledende priser og for å vise hva vi tilbyr. Du kan enten bestille en av våre forslag eller du kan sende oss en forespørsel med dine ønsker og spørsmål. Det enkleste er om du kontakter oss for tilbud med prisoverslag. Priser endrer seg hele tiden og baserer seg på hva som er ledig når man bestiller, derfor lønner det seg alltid å være tidlig ute. Vi leter etter de beste avtalene med fly og hotell hele tiden, samtidig som vi er opptatt av god kvalitet og høy service på det vi gjør.

  Fjelltur til Kilimanjaro

  Bestigning av Kilimanjaro – Afrikas høyeste fjell

  Fra kr. 30 080,- / PR. PERS

  Rongai-ruten går over fjellet fra nordsiden og du vil bruke syv dager i fjellet. Her møter du færre turister enn på mange av de andre rutene og naturopplevelsen blir mer spektakulær. Du vil også få best mulig tilvenning til høyden og øke dermed sjansen til å nå toppen.

  Safari i Tanzania & badeferie på Zanzibar

  Eksklusiv safari i Selous & luksus på Zanzibar

  Fra kr. 46 030,- / PR. PERS

  Kombiner luksuriøs safari i Selous med flotte Hotel Essque Zalu på Zanzibar.

  Safari i Tanzania

  Klassisk safari i Tanzania

  Fra kr. 41 485,- / PR. PERS

  Det finnes ikke noe bedre enn å se Afrikas dyr boltre seg på slettene! Opplev safari i fire av Tanzanias mest berømte parker. Bosteder ligger strategisk til og holder meget bra standard.

  La oss skreddersy din drømmereise!

  Vi tilbyr et stort utvalg av minneverdige og eventyrfylte reiser.