The Retreat Selous

THE RETREAT SELOUS

5 out of 5 stars

For deg som har utviklet ”Passion for Africa” er The Retreat Selous er perfekt sted å bo. The Retreat ligger i den nordlige delen av Selous, midt i hjerte av villmarken, på en liten ås ved Ruaha–elven. Når solen forsvinner bak tretoppene, flodhestene senker hodet under vann og løvenes brøL stilner, nyter du en god middag forberedt av dyktige kokker.

Det tilbys fire ulike typer overnatting:

12 luksuriøse og romslige telt, på seks meter høyde og bygget på en plattform av tre. Det er god avstand mellom teltene.  Hver suite har sin egen private utendørsbalkong med antikt badekar. Etniske elementer, møbler, afrikanske antikviteter og steiner er brukt som dekor og gir en følelse av komfort og naturlig luksus.

6 x Eagle Hill Suite (100m²) som ligger på toppen, rett ved siden av hovedhuset. Fra suitene får du flott utsikt over området. Gjestene på Eagle Suite har også en full safari–pakke i delt kjøretøy. De fleste av måltidene serveres i spiseområdet i hovedhuset.

3 x River Suites (160 m²): De tre River Suites er bygd på påler ved elvekanten og hver suite har privat dyppebasseng og en 60 m² utsiktsbalkong.

Lion’s River Suite er bygd på påler ved elvekanten og har i tillegg et 60 m² stort telt som kan brukes som sitteområde eller det kan settes inn ekstra senger for en familie. Suiten har også et eget spiseområde og plunge pool, perfekt for par og barnefamilier.

2 x Hippo Point (160 m²): Her får du en skjermet og eksklusiv safari lodge opplevelse. Hippo Point ligger to km fra hovedhuset. Mellom de to Hippo Point ligger et svømmebasseng. Suitene er på et forhøyet platå og har eget soldekk og plunge pool. Passer fint for barnefamilier.

Love Nest er lodgens åpent trehus med en stor seng under myggnett, en huske og utendørs bad. Herfra får du spektakulær utsikt over Ruaha–elven og kan se flodhester i dammen(mot et tillegg i prisen kan man også tilbringe natten her).

På hovedhuset – The Fort – finner du restaurant, bar, lounge, basseng og terrasse med vakker panoramautsikt.

Spisemuligheter: Restauranten på The Fort, Sunset Pool, Hippo Point eller i suitene. Det er også mulig å arrangere bush dining.

Som gjest på The Selous Retreat kan du selv velge mellom game drives, fotsafari, båttur, fugletitting, Spa-behandling, mm . Det er to aktiviteter inkludert per dag.

Det er ikke mobilnett tilgjengelig, men The Retreat tilbyr satellittinternett og HF radio kommunikasjon. Mellom hvert telt og hovedhuset er det mobil radiokommunikasjon.

Sumbazi flystripe er bare 30 min kjøretid fra lodgen. Allerede på kjøreturen får du en liten forsmak på safari. Fra Dar Es Salaam er det ca 70 min med fly.

Selous kan skryte av å ha Tanzanias største antall elefanter samt løver, bøfler, leoparder, afrikansk villhund, sjiraffer, hyener, impalaer, sebraer, flodhester og krokodiller, samt mer enn 400 fuglearter.

Vår mening

En uforglemmelig opplevelse, hvor du kommer helt inn på Afrikas dyr og nyter luksus og service. Passer utmerket for både familier og par.