Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Mfuwe Lodge

  MFUWE LODGE

  [usr 4.0]

  Bo på flotte Mfuwe Lodge og bli kjent med livet i South Luangwa Valley.

  Lodgen ligger inne i parken og naturopplevelsen blir derfor genuin ved at du hører og opplever dyrene døgnet rundt. Den ligger en kort kjøretur fra Mfuwe flystripe.

  Det er 18 chalet og de ligger rundt to laguner hvor en endeløs strøm av ville dyr underholder deg fra din egen veranda eller fra svømmebassenget. Rommene har en-suite bad, safe, myggnett over sengen og en koselig liten terrasse. Valg av twin, dobbelt, suite eller familiechalet. Reiser du med en vennegjeng eller en stor familie kan du bo på The Director’s House, en elegant villa med plass til opptil 6 personer.

  Blant fasilitetene på lodgen finner du et utendørsbasseng, restaurant med terrasse, boma, bar, bibliotek, suvenirbutikk og en liten bush Spa.

  Mfuwe Lodge har flere ganger blitt kåret blant Zambias beste lodger, og er blitt verdenskjent for sine «elefanter i resepsjonen», som frekventerer fra slutten av oktober til midt i desember!

  Ansvarlig turisme

  Mfuwe Lodge hører til The Bushcamp Company, som har mer enn 25 års erfaring innen bærekraftig utvikling. Deres hovedfokus er utdannelse, adgang til rent vann, miljø og dyrevern. Les her om deres jobb.

  Vår mening

  Med lokasjon omtrent 45 min. kjøring fra Mfuwe airstrip er denne lodgen et supert og egnet sted for god safari i South Luangwa Valley.