Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Zanzibar

  Zanzibar er fortsatt en uberørt perle i det Indiske hav, flott plassert like utenfor østkysten av Tanzania. Øygruppa består av to øyer, Zanzibar, som er den største, og Pemba, som er en noe mindre øy. Øya forbindes med lange hvite sandstrender og krystallblått hav, krydderlukter og arabisk kultur.

  Zanzibar er omgitt av nydelige korallrev. Øya er også kjent som en populær destinasjon for bryllupsreiser, samt fødestedet til Freddy Mercury i gruppen Queen.

  Zanzibar ligger rett sør for ekvator og har tropisk klima med 26 – 28 grader i gjennomsnittstemperatur året rundt. Fra juni til oktober blåser monsunen fra sørvest og kveldene kan være noe kjølige. Fra november til mars blåser monsunen fra nordøst og det er svalt, varmt og deilig. Unngå regntiden som er i april og mai – mange hoteller holder stengt på denne tiden. Zanzibar vil vi allikevel si er en helårs destinasjon.

  Her kan man nyte det å rusle rundt i svingete smug, travle basarer, og blant 200 år gamle arabiske hus. Samtidig kan man oppleve det lokale ved å kjøpe en ferdig skrelt, fersk og saftig, appelsin fra en gateselger, eller nyte en kopp herlig Zanzibar kaffe på et gatehjørne. Lokalbefolkningen er utrolig trivelige å snakke med og slår villig av en prat. Her kan vi treffe den vanlige mannen i gata.

  Som spesialister på Zanzibar kan vi tilby alt fra lekre hotell hvor alt er inkludert til bungalower direkte på stranden. Vi tilbyr flere hoteller enn de vi har beskrevet her og hjelper deg gjerne med å finne akkurat hva du er ute etter.

  Hovedstad
  $Zanzibar by
  Innbyggere
  $16 150 362
  Areal
  $2 461 km²
  Offisielt språk
  $Swahili, engelsk
  Lokalt språk
  $Swahili
  Valuta
  $Tanzaniansk shilling (TZS)
  Lokasjon
  $Indiahavet, rett utenfor Tanzania
  Zanzibar er en øygruppe og en autonom del av Tanzania i Øst-Afrika. Zanzibar består av hovedøyene Unguja og Pemba, samt mange mindre øyer som ligger rundt disse.

  • Dykking/snorkling, for eksempel på Mnemba Atoll eller Kendwa Korall Hage
  • Svømme med delfiner
  • Utflukt til Krydderplantasje

  • Havfiske
  • Dowh Cruise til utenforliggende øyer eller i solnedgangen
  • Dagstur til Stone Town

  Beste reisetid er egentlig hele året, men det er regntid i april og mai.

  Hotell

  Magellan Tours har et stort utvalg av hotell på Zanzibar. Noen av våre favoritter finner du beskrevet under, men vi kan også tilby en rekke andre flotte bosteder. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

  Vi skreddersyr reiser for våre kunder og derfor har vi ikke faste priser på hjemmesidene våre.

  Vi lager priseksempler for å vise veiledende priser og for å vise hva vi tilbyr. Du kan enten bestille en av våre forslag eller du kan sende oss en forespørsel med dine ønsker og spørsmål. Det enkleste er om du kontakter oss for tilbud med prisoverslag. Priser endrer seg hele tiden og baserer seg på hva som er ledig når man bestiller, derfor lønner det seg alltid å være tidlig ute. Vi leter etter de beste avtalene med fly og hotell hele tiden, samtidig som vi er opptatt av god kvalitet og høy service på det vi gjør.

  Strandferie på Zanzibar

  Med sand mellom tærne på Indigo Beach Zanzibar

  Fra kr. 16 600,- / PR. PERS

  Uten sko og sokker – bare sand mellom tærne. La hverdagen gå i glemmeboken og nyt en uke på Indigo Beach Zanzibar, et flott boutique hotell på sørøstkysten av Zanzibar. Indigo byr på ekte Zanzibar–følelse og passer for både par og familier.

  Bryllupsreise på Zanzibar

  Romantisk og eventyrlig bryllupsreise på Zanzibar

  Fra kr. 21 765,- / PR. PERS

  På Hotel Essque Zalu på Zanzibar blir gjestene og særlig brudeparene tatt veldig godt vare på. Dette er et nydelig og eksklusivt hotell perfekt for en bryllupsreise eller en romantisk kjærlighetsferie.

   All Inclusive på  Zanzibar

  En uke med All Inclusive på Tulia Zanzibar Unique Beach Resort

  Fra kr. 32 200- / PR. PERS

  Ønsker du å skjemme deg bort og bo i luksuriøse omgivelser, er Tulia stedet for deg. Med sin lekre strand, gourmet mat, avslapning og upåklagelig service, reiser du hjem med følelsen av å ville komme tilbake.

  La oss skreddersy din drømmereise!

  Vi tilbyr et stort utvalg av minneverdige og eventyrfylte reiser.