Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Hotel Blue Bay Beach Resort & Spa

  HOTEL BLUE BAY BEACH RESORT & SPA

  4.3 out of 5 stars

  Zanzibar, med sin jungel av kokospalmer, hvite strender og interessante historie tilbyr den perfekte ferieopplevelsen.
  På denne tropiske paradisøyen ligger Blue Bay Beach Resort & Spa Hotel – også kjent som hotellet med masaiene! De jobber som vakter på hotellet og ved stranden, og ønsker du et spennende kulturelt møte, er det bare å slå av en prat med dem! De er veldig interessert i å høre hva gjestene har å fortelle også.

  Dette er et koselig og familievennlig hotell som ligger ved den lille landsbyen Kiwengwa, på nordøstkysten av Zanzibar. Her kan du slappe av på en av øyas desidert vakreste strender, nyte solen mens dønningen ruller inn over korallsanden. Ved lavvann kan du ta lange spaserturer på stranden. Mens du nyter slaraffenlivet på solsengen kan du se de innfødte plukke skjell i vannkanten.

  Blue Bay er et familiedrevet hotell og et av de eldste hotellene på øya. Det ble nylig pusset opp i lysere/duse farger og er blitt meget moderne.
  Rommene er fordelt i bungalows og bygget i Zanzibar–stil og de 112 rommene har alle himmelseng med myggnett, air condition, bad, TV, telefon, minibar, hårføner og terrasse/balkong. Superior rommene og junior suitene vender alle mot havet.

  Med sin store, frodige og velstelte hage ligger hotellet som i en grønn oase ved Det indiske hav. Omgitt av fargerike fugler, late øgler som soler seg på steinene og muntre kvekk fra frosker inntar du frokosten, før dagen tilbringes på en av solsengene på området.

  Blant hotellets fasiliteter er det en liten suvenirbutikk, restaurant, bar, lekeapparat, et flott og stort svømmebasseng, barnebasseng og en liten jacuzzi. Det er også et koselig lite Spa med ulike behandlinger og massasjer. Spaet bruker lokale produkter.
  Det er gratis WiFi på fellesområdene og mot gebyr på rommene.

  Lunsj serveres på strandrestaurant ”Bahari Grill”. Restaurant ”Makuti” servere frokost og middag. Maten er nydelig og det er enten à la carte eller temabuffet (serveres to til tre ganger i uken). Om kveldene er det variert lokal underholdning. Mulig med All–Inclusive mot et tillegg.

  Blue Bay Beach tilbyr aktiviteter både på land og til vanns. De har eget PADI sertifisert dykkesenter og man kan dykke rett fra hotellet.  Området er også meget populært for kiting.

  Ettersom det finnes en del andre hoteller rundt er det litt mer liv her enn på mange av de andre hotellene. Bor man på Blue Bay Beach kan man også benytte seg av fasiliteter (restaurant, bar og basseng) på søsterhotellet Sultan Sands, som ligger rett ved siden av. Begge hotell deler ”beach house” hvor man kan leie snorkelutstyr, pedalbåt, kajakk og ta dykkerkurs.

  Avstanden til Stone Town/flyplass er cirka 40 minutter med bil.

  Vår mening

  Dette er et meget hyggelig og familievennlig hotell med en avslappet atmosfære. Nydelig strand med kritthvit sand og turkisblått hav.