Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Bomani Tented Camp

  BOMANI TENTED CAMP

  4 out of 5 stars

  Vår favoritt lodge i Hwange!

  På Bomani eksisterer ikke timeplaner og rutetabeller. I stedet ønsker personalet at all din tid skal bestemmes av deg – det er jo tross alt din ferie! Her kan du selv bestemme om du ønsker å bli vekket med en kopp kaffe på sengen før du møter guiden ved soloppgang for en game drive i parken. Eller du kan sove så lenge du vil før du avlegger landsbyen et besøk.

  Lodgen ligger rundt fire timer med bil fra Victoria Falls og ligger i et privat viltreservat i Ngamo Forest Area. Det er kun 15 minutter med bil fra campen til Hwange nasjonalpark.
  En artig og original måte å reise til Bomani er å kjøre bil til Dete og deretter gå om bord på The Elephant Express tog.

  Bomani tilbyr 10 telt og en familie bungalow. De fem Saddlebill teltene står på en plattform, en meter over bakken, og har utsikt over Ngamo Plain. Honeymoon teltet og de fire Spurwing teltene er på bakkenivå og har utsikt over vannhullet. Det nye og flotte familieteltet (Family Suite) ligger skjermet til og består av to separate soverom med hvert sitt bad med badekar, utendørsdusj, felles lounge med kjøleskap og bar.
  Alle teltene er komfortabelt innredet og har veranda, en-suite bad med varmt vann, elektrisitet via generator, takvifte/ stående vifte og safe.

  Hovedbygningen består av et stort, åpent spiseområde, en bar og en lounge. Blant andre fasiliteter er det boma og et lite utendørsbasseng. Bomani har en stor terrasse med utsikt over villmarken og vannhullet. Det er gratis tilgang til WiFi i hovedbygningen.

  Safariene kjøres i Hwange nasjonalpark, kjent for sitt fantasiske dyreliv og spesielt elefantene. Parken er den største i Zimbabwe og utgjør 14 500 km2 hvor du kan oppleve mer enn 100 dyrearter og 400 fuglearter. Siden Bomani ligger i et privat reservat har gjestene mulighet til å dra på nattsafari og oppleve en bush dinner i villmarken.
  Under safari kan gjestene benytte seg av «The Hide», et seks meter langt rom bygget under bakken, hvor man kan sitte og observere dyrene ved vannhullet. Her kan du komme i øyenhøyde med elefantenes føtter. Flere av fotografene fra National Geographic fikk fulltreff med kameraet fra denne tunnelen.

  En meget spesiell utflukt som arrangeres her er kjent som Pump runs. Lodgen er ansvarlig for åtte vannhull rundt om i området. Man kan bli med på en heldagsutflukt i parken hvor man leverer forsyninger til vaktene. Pikniklunsj i nærheten av et av vannhullene, etterfulgt av en safari.

  Lodgen tilbyr også fotsafari, kveldssafari og hesteridning. Et besøk til den lokale landsbyen og Ngama skolen anbefales på det sterkeste.

  Bomani Tented Camp hører til Imvelo Lodges, som startet ekstensive prosjekter for å skape positive synergi mellom turisme, natur og samfunn i Zimbabwe. Som gjest på Imvelo Tented Camp bidrar du dermed til en positiv utvikling i Zimbabwe. Inntektene i seg selv, fordelt riktig, er motivasjon for å respektere og bevare nasjonalparkene og reservatene.

  Er du på jakt etter en spennende safari destinasjon – i et avsides og eksklusivt område – som tilbyr safari året rundt, ja da trenger du ikke se lenger enn til Bomani Tented Lodge.

  Vår mening

  En meget komfortabel og sjarmerende All Inclusive lodge med flott beliggenhet og utmerket safarimuligheter. Her blir du tatt imot av vennlige ansatte og får oppleve noe autentisk.