Gorges Lodge

GORGES LODGE

3.9 out of 5 stars

Når man lever på kanten!

Gorges Lodge og Little Gorges Tented Lodge ligger fantastisk til på kanten av Batoka Gorge, 200 meter over Zambezi–elven.
Her får man overnatting i isolerte og rolige omgivelser, mens den travle Victoria Falls byen er bare en drøy halvtimes kjøretur unna.

Gorges Lodge består av 10 chalet i stein med stråtak, som ligger i en frodig og velstelt hage. Hver chalet er bygget på kanten av ravinen slik at man har spektakulær utsikt og hører den milde buldringen fra mektige Zambezi–elven. Med to etasjer og plass opptil 5 personer er fire av chaletene spesielt tilpasset familier.  Alle chaletene har balkong, en-suite bad med dusj, minibar, takvifte, te/kaffekoker, myggnett og safe.

Little Gorges Tented Lodge består av fem store og luksuriøse telt bygget på påler. Teltene har tregulv, en-suite bad med dusj, minibar, takvifte, te/kaffekoker, myggnett, safe og en terrasse vendt mot ravinen og Zambia.

Lodgens hovedbygning står på stylter og inneholder et spiseområde, bar og en lounge med peis hvor man kan slappe av og nyte utsikten etter en opplevelsesrik dag i byen eller i naturen. Det er også et lite svømmebasseng i hagen.

Fuglelivet er rikt i området og både ørn, falk og hornbill kan bli sett mens de elegant svever over ravinen.

Gjestene har gratis transport til sentrum av byen Victoria Falls slik at man kan benytte seg av de mange aktivitetene og spisemulighetene i byen.

Både Gorges og Little Gorges er All Inclusive og tilbyr flere spennende utflukter og aktiviteter: Guidet tur inkludert adgangsgebyr til Victoria Falls, besøk i en lokal landsby, tradisjonell danseunderholdning, sundowner cruise og vandrertur til ravinen med sundowner og mulighet for å bade i Zambezi-floden.

Gorges og Little Gorges hører til Imvelo Lodges, som startet omfattende prosjekter for å skape positiv synergi mellom turisme, natur og samfunn i Zimbabwe. Som gjest på Gorges eller Little Gorges bidrar du dermed til en positiv utvikling i Zimbabwe. Inntektene i seg selv, fordelt riktig, er motivasjon for å respektere og bevare nasjonalparkene og reservatene.

Vår mening

Med kanskje ”Afrikas beste utsikt” er dette det perfekte sted å begynne eller avslutte et opphold i Zimbabwe for deg som vil bo bra, men skjermet fra bystøy.