Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Jozibanini Camp

  JOZIBANINI CAMP

  3 out of 5 stars

  Helt sørvest i Hwange Nasjonalpark, en av Afrikas største parker, finns denne eventyr campen med kun 3 telt, som gjør opplevelsen her eksklusiv!
  Campen ligger i et område som for 20 år siden var uoppdaget og tidligere bostedet for San-folket. Økosystemet her er semi-ørken beslektet til Kalahari ørkenen, i nabolandet Namibia.
  Jozibanini ligger i en privat konsesjon, 4 timers kjøring fra nærmeste camp, så dette er så langt vekk fra «alt» man kan komme.

  De 3 teltene har doble eller separate senger, myggnett , utendørs bad med «bøtte» dusj og toalett. Ellers i teltet er det myggspray, mobil LED lampe, solcelle LED lys og mulighet for å få vasket tøy.
  Du kan skyve sengen ut på terrassen hvis du ønsker å sove under den afrikanske stjernehimmelen! En genuin og enestående opplevelse.

  Spiseområdet er uformelt og du spiser ute «under stjernene». Her er ingen elektrisitet.

  Fra en nedgravet bunkers kan du følge dyrelivet på nært hold, både dag og natt.
  For å utforske området kan du ha safari til fots, med terrengssykkel eller safari jeep, selvfølgelig sammen med en autorisert ranger.

  Nærmeste flystripe er Somalisa airstrip, tre timers kjøring fra campen. Da får du med safariopplevelsen på turen. Å kjøre med safari jeep fra en av de andre campene, tar cirka 6 timer, inkludert utvidet safari og piknik på veien.
  Flere muligheter for valg av aktiviteter: blant annet Imovelo’s særegne «pump run» (vannhull) og safari med mountain bikes, noe som er meget sjeldent.

  På grunn av logistikken og avstanden, når man kjører landeveien, må man kombinere  2 netter på Jozibanini med 2 netter på Bomani, Camelthorn eller Nehimba. Man kan også fly t/r direkte til campen.

  Vår mening

  Denne campen er helt avsidesliggende og en drøm for deg som er et friluftsmenneske. Ingen internett, så her er det full Digital Detox. Nærmere villmarken kommer du ikke. Passer utmerket for de eventyrlystne voksne og familier med tenåringer som ser etter den helt unike naturopplevelsen.