Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Nehimba Lodge

  NEHIMBA LODGE

  4.3 out of 5 stars

  Hvor elefantene kommer på besøk for å tømme bassenget!

  Med sin beliggenhet i et stort privat reservat i den nordlige delen av Hwange nasjonalpark, tilbyr Nehimba Lodge den perfekte kombinasjonen mellom afrikansk sjarm, komfort, autentisitet og unike safariopplevelser.

  Denne All Inclusive lodgen ligger ca. fire timer med bil fra Victoria Falls og består av 9 luksuriøse telt med stråtak. Teltene er bygget på en treplatting, har tregulv, en-suite bad med badekar, utendørsdusj, takvifte, te/kaffekoker, myggnett, safe, yoga-matte og en innbydende veranda med utsikt over vannhullet.  To av teltene er tilpasset familier og kan ta opptil fire personer. Det finnes ingen gjerde rundt lodgen og både elefanter, løver, villhunder og bøfler vandrer fritt i området. Vi fraråder derfor familier med barn under syv år å bo der.

  Lodgens felles fasiliteter består av et koselig spiseområde, bar, lounge og boma. Det er gratis men begrenset tilgang til WiFi i hovedbygningen.

  I periode april-november, når dyrene må vandre milevis for å finne vann, blir Nehimba bokstavelig talt dominert av elefanter. Store elefantflokker samler seg rundt lodgens vannhull og bassenget blir ofte tømt foran øynene til gjestene. Å sitte ute under den afrikanske stjernehimmelen mens elefantene drikker i bakgrunnen er en unik opplevelse man sent vil glemme!
  Safariene kjøres i Hwange nasjonalpark, kjent for sitt fantasiske dyreliv og spesielt elefantene. Parken er den største i Zimbabwe og utgjør 14 500 km2 hvor du kan oppleve mer enn 100 dyrearter og 400 fuglearter.
  Siden Nehimba ligger i et privat reservat har gjestene også mulighet til å dra på nattsafari og oppleve en bush dinner i villmarken.

  Nehimba Lodge hører til Imvelo Lodges, som startet ekstensive prosjekter for å skape synergi mellom turisme, natur og samfunn i Zimbabwe. Som gjest på Nehimba Lodge bidrar du dermed til en positiv utvikling i Zimbabwe. Inntektene i seg selv, fordelt riktig, er motivasjon for å respektere og bevare nasjonalparkene og reservatene.

  Er du på jakt etter en unik og eksklusiv safariopplevelse, trenger du ikke se lenger enn til Nehimba Lodge.

  Obs: Nehimba stenger mellom desember og februar.

  Vår mening

  En meget flott lodge som byr på unike safariopplevelser, god mat og upåklagelig service.