Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Victoria Falls Safari Lodge

  VICTORIA FALLS SAFARI LODGE

  4.3 out of 5 stars

  Luksuriøs overnatting på grensen til Zambezi nasjonalpark og bare fire kilometer fra de berømte Victoria Falls. Herfra har du spektakulær utsikt mot solnedgangen og vannhullet som trekker store mengder dyr. Lodgens beliggenhet er ideell med tanke på et besøk til de spektakulære fallene, og er et godt utgangspunkt for videre reise gjennom Zimbabwe.

  Det er totalt 72 rom på lodgen og alle rommene har egen balkong eller veranda med utsikt over det vakre landskapet. Fasilitetene på rommet består av aircondition, myggnett, bad med dusj, safe, vifte, hårføner, gratis WiFi og te/kaffekoker.

  Bespisning står i fokus på Victoria Falls Safari Lodge og gjester kan nyte utsøkt mat på to restauranter: På MaKuwa – Kuwa Restaurant spiser du á la carte mens du har utsikt mot vannhullet. The Boma er en opplevelse i seg selv. Den ligger 500 meter fra lodgen og tilbyr den ultimate afrikanske opplevelse innen matveien. Her serveres de berømte mopami worms i tomatsaus og mye annet viltkjøtt. Underholdningen består av tradisjonelle danser, trommeshow mens du koser deg med lokale og internasjonale retter.

  Pool Deck og Viewing Deck frister med en god snack meny og full bar mens du ser på utsikten over vannhullet. Buffalo Bar lokker med sin avslappende atmosfære og gode drinker og har også utsikt over vannhullet. Den store attraksjonen skjer rett under Buffalo Bar hver dag under ”Vulture Culture Experience”. Dette prosjektet har fokus på å bevare gribbene i området og gir gjestene en unik mulighet til å se disse fascinerende skapningene på nært hold.

  Fasilitetene som tilbys består av svømmebasseng med soldekk, gave/suvenirbutikk, bibliotek og TV- lounge. Det er gratis buss til markedet i landsbyen og Victoria Falls Rainforest hver dag.

  Lodgen har egen Activity Desk hvor man kan bestille aktiviteter. De tilbyr guidede turer, white water rafting, kanoturer, helikopterturer over Victoria Falls, safari, gåtur med løver, sunset cruise, strikkhopping og kontakt med elefanter.

  Vår mening

  En lekker lodge med vakker utsikt, god service, utmerket mat og i nær beliggenhet til de berømte Victoria Falls.