Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Zambezi Sands River Camp

  ZAMBEZI SANDS RIVER CAMP

  5 out of 5 stars

  Hvor man bor langs Zambezi-elven!

  Denne luksuriøse campen ligger i den vestlige delen av Zambezi nasjonalpark, på elvebredden av den mektige Zambezi–elven. Campen ligger ca. 45 minutters kjøretur fra Victoria Falls, noe som gir deg et bredt spekter av aktivitetstilbud, både på lodgen og i området rundt.

  På Zambezi Sands River Camp kan du slappe av på din private veranda mens du nyter utsikten over Zambezi elven. Elefanter, flodhester, krokodiller og bukker sees ofte mens de rusler langs sandbanken.

  Campen består av ni luksuriøse og elegante beduintelt bygget på treplatting ved elvebredden. Hvert telt har en stor veranda med eget plunge pool, en-suite bad med stilig badekar, utendørsdusj, minibar, takvifte, hårføner, myggnett, safe og badekåper.

  Blant fasiliteter på campen er det spiseområde, bar, lounge og en innbydende veranda med utsikt over elven.

  Som gjest på Zambezi Sands River Camp kan du være med på bil- eller fotsafari, ta en guidet tur til Victoria Falls, besøke en lokal landsby eller skole, dra på kanoturer på Zambezi–elven, fiske eller bli med på et besøk til et anti-poaching senter. Campen kan også være behjelpelige med å arrangere rafting, helikoptertur over Victoria Falls, zipline og strikkhopp.

  Zambezi River Sands hører til Imvelo Lodges, som startet omfattende prosjekter for å skape positiv synergi mellom turisme, natur og samfunn i Zimbabwe. Som gjest på Zambezi Sands River Camp bidrar du dermed til en positiv utvikling i Zimbabwe. Inntektene i seg selv, fordelt riktig, er motivasjon for å respektere og bevare nasjonalparkene og reservatene.

  Lodgen er sertifisert Green Tourism for bruk av solenergi og mange miljøvennlige tiltak.

  Vår mening

  En meget flott All Inclusive lodge med et stort utvalg av vannaktiviteter. Passer perfekt for deg som er aktiv og vil bo bra i naturskjønne omgivelser