Eksotisk juleferie på Seychellene

Eksotisk juleferie på Seychellene

Vi har noen (men få) ledige plasser igjen til Seychellene i julen.
Nyt varmen, svøm i Det varme indiske hav mens du bor på flotte Hotel Kempinski Seychelles Resort, som ligger nydelig til sør på Mahé.

Kempinski Seychelles Resort*****
Kempinski Resort er et vakkert fem–stjerners hotell og reflekterer Seychellenes sjel og sinn.  Et opphold her betyr en ferie med enestående opplevelser: fra rolig luksus rett på stranden til naturbaserte fritidsaktiviteter i skjønne omgivelser. Kempinski Resort oppfyller alle dine drømmer om den perfekte reisen.Hotellet ligger sør på Mahé, i nærheten av velkjente Baie Lazare og Anse la Mouche.Komplekset består av 150 rom og suiter, som alle har enten balkong eller terrasse. Kempinski tilbyr to restauranter, hvorav en er åpen hele dagen.  Cocktailer og snacks kan nytes i en av de to barene.  Livemusikk hver kveld.
Dagene tilbringes ved svømmebassenget, som er like langt som et OL–basseng eller på den vakre stranden som strekker seg kilometer etter kilometer og er skjermet av korallrevet. Her er det fint og trygt å bade og snorkle.
Tilbring litt tid på treningsstudio og så skjem deg bort med en behandling på hotellets spa.
Aktiviteter: Barneklubb, bibliotek med spill, biljard og dart, to tennisbaner, sykling rundt på området, strand volleyball, badminton, yoga, fotturer, snorkling og kajakkpadling.
Hotellet har også sitt eget PADI–dykkesenter.
Vår mening: Passer perfekt for alle som er ute etter det lille ekstra under ferien, og både par og familier nyter dagene her. Et fint strandhotell med ypperlige snorkelmuligheter.

Pris fra kr. 38 495,- per person.

Prisen inkluderer:

– Flybillett Oslo – Seychellene – Oslo, på turistklasse
– Veil. flyskatter
– 7 netter på Hotel Kempinski Seychelles Resort*****, i delt Sea View dobbeltrom, inkludert 30% book-tidlig rabatt*
– Frokost og middag på hotellet
– Gala middag på julaften
– Private transfers til og fra flyplassen
– Assistanse av vår samarbeidspartner på Seychellene

Prisen inkluderer ikke:

– Reise- og avbestillingsforsikring
– Utflukter

*rabatten forutsetter at hotell bestilles innen den 15. september 2019