Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

 

En uke på boutique Hotel Shanti Maurice på Mauritius

En uke på boutique Hotel Shanti Maurice på Mauritius

En uke på boutique Hotel Shanti Maurice på Mauritius

Bo en uke på boutique hotellet Shanti Maurice på Mauritius og kom deg vekk fra hverdagens stress.
Shanti Maurice er et nydelig hotell som ligger litt for seg selv på den sørlige kysten av Mauritius. Maten er utsøkt og de bruker mye egendyrkede grønnsaker. Hotellets atmosfære er rolig og Spaet tilbyr mange spennende og forskjellige behandlinger.

Aktivitetene som tilbys på Shanti Maurice er mange og varierte, deriblant tennis, vannsportaktiviteter, golf (Avalon), jogging, power walking, pilates, fingermaling, hageomvisninger og matlagingskurs. Hotellet er også tilrettelagt for barn hvor miniklubben ”Les Petits Dodos” tilbyr dem morsomme og spennende aktiviteter og flotte lekeapparater. Mauritius er en veldig familievennlig destinasjon.

 

Fra kr. 20 860,- / PR. PERS

 

Prisen inkluderer:

  • Fly Oslo – Mauritius – Oslo i økonomiklasse
  • flyskatter
  • 7 netter på Hotel Shanti Maurice, i Junior Suite Ocean View med halvpensjon (frokost og middag), inkludert book-tidlig rabatt
  • De fleste sportsaktiviteter på hotellet
  • Private transfers flyplass – hotell – flyplass
  • Assistanse av vår samarbeidspartner på Mauritius

 

Prisen inkluderer ikke:

  • Reise- og avbestillingsforsikring

 

Prisen avhenger av ledighet på fly og er basert for en reise mellom 15. mai og 30. juni.

Gjelder når to personer reiser sammen og deler rom.

 

En reise til Mauritius kan enkelt kombineres med for eksempel en reise til Madagaskar, La Réunion eller safari i Kenya eller Sør-Afrika. Er det lemurer på Madagaskar du drømmer å se eller fjellturer på La Réunion hvor du finner urskog og fossefall, så lar dette seg lett kombinere med strandferie på Mauritius. Har du et ønske om safari, gi beskjed. Dar det seg enkelt kombinere med Mauritius. Flere land kan være gode alternativ, men reiser du med små barn, kan Sør-Afrika være et veldig godt alternativ fordi du reise på safari i områder uten malaria og dermed slipper dere å ta malariamedisinen. Safari i Sør-Afrika og strandferie på Mauritius er familievennlig og godt tilrettelagt for de yngste.

 

Ønsker du å lese om innreiseregler til Mauritius kan du gjøre det på UD sine sider her.