Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Eventyrlig bryllupsreise på Mauritius & Rodrigues

  Eventyrlig bryllupsreise på Mauritius & Rodrigues

  Bryllupsreise på Mauritius & Rodrigues

  Kombiner det nydelige og nyoppussede Hotel Paradise Cove på Mauritius med Tekoma Boutik Hotel og paradisstrender helt for deg selv på Rodrigues.

  Dette er den perfekte kombinasjonen for en bryllupsreise eller en romantisk kjærlighetsferie.

  I Det indiske hav finner du en liten, vakker øy hvor tempoet er helt annerledes enn hva vi er vant med. De kritthvite strendene ligger omtrent øde, og her er det ikke trangt om plassen. Krystallklart hav skyller rolig inn over stranden og klippene, og lyden av bølgenes evige rulling er beroligende å døse av til. Palmene vaier sakte i takt med den milde brisen. Korallrevene er hjem til fargerike fisk i alle størrelser og former som beveger seg i en flott, koordinert dans med havstrømmen. På land rusler kjempeskilpadder av sted i rolig tempo, som reflekterer livsstilen på øya. Velkommen til Rodrigues!

  Paradise Cove på Mauritius er et «kun for voksne hotell», som egner seg spesielt for nygifte og par som ønsker en rolig og fredelig ferie. Med sin egen lagune og private strand er dette det perfekte stedet for en romantisk ferie. Her kan du forvente høy kvalitet på service og deilig mat.

   

  Fra kr. 32 115,- / PR. PERS

   

  Prisen inkluderer:

  • Fly Oslo – Mauritius – Rodrigues tur/retur i økonomiklasse
  • Veil. flyskatter
  • Syv netter på Hotel Paradise Cove på Mauritius, i Deluxe Premium dobbeltrom med halvpensjon (frokost og middag), inkludert bryllupsrabatt
  • Fire netter på Tekoma Boutique Hotel på Rodrigues, i dobbeltrom med havutsikt og halvpensjon (frokost og middag), inkludert bryllupsrabatt
  • Private transfers flyplass – hotell – flyplass på Mauritius og Rodrigues
  • Assistanse av våre samarbeidspartnere på Mauritius og Rodrigues

   

  Prisen inkluderer ikke:

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Evt. PCR-tester

   

  Gjelder når to reiser sammen i periode 24. april – 30. september og forutsetter at flybillettene bestilles i den laveste prisklassen.

  For å bestille din reise, klikk her, send oss en e-post på post@magellan.no eller ring 22 34 70 90

  Ønsker du å lese mer om innreiseregler til Rodrigues, kan du gjøre det på UD sine nettsider her.