Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Når kulden setter inn og varmere klima frister

  Golf på Mauritius

  Når kulden setter inn og varmere klima frister

  Golf på Mauritius?

  Høsten er en fin tid for å drømme seg bort og starte planlegging av neste års ferie. Hva står på din «bucket list» neste gang du skal ut å reise? Blir det en eksotisk ferie med  hvit sandstrand, palmesus og turkisblått hav, en opplevelsesreise med safari i dyreriket eller har du tenkt å være mer aktiv og satse på fjelltur, golf, yoga og andre sportsaktiviteter?
  Kontakt oss for en hyggelig reiseprat! Din neste reise bygger vi sammen med deg.

  Les forrige nyhetsbrev for flere ideer, tilbud og forslag ved å klikke her.

  I nyhetsbrevet finner du informasjon om blant annet det fantastiske hotellet Oberoi på Mauritius og er du glad i golf, da må du lese om Constance Belle Mare Plage.

  The Oberoi

  The Oberoi er et lekkert og luksuriøst hotell beliggende på den nordvestlige kysten av Mauritius, kun 15km nord for hovedstaden Port Louis og 12 km sør fra Grand Baie.

  Hotellet er inspirert av lokale og asiatiske detaljer og er et av de flotteste på Mauritius. Det ligger litt for seg selv og har en rolig atmosfære, hotellet passer dermed best for par som ønsker seg ro og setter pris på flotte omgivelser med god mat. Hotellet ligger i marineparken Turtle Bay og har båt som tar deg med ut på revet for å snorkle.

  Constance Belle Mare Plage

  Constance Belle Mare Plage fremstår som et meget elegant og moderne hotell. Hotellet ligger på en av de fineste strendene på østkysten av Mauritius, og kan tilby 2 x 18-hulls golfbaner.

  Spill golf på to ulike baner og nyt en luksuriøs golfferie. For absolutt avkobling med vennlige mennesker og fredelig atmosfære er Mauritius øya du søker. Behagelig klima året rundt med frisk bris i vintermånedene (mai-juli) og veldig gode rabatter for familier i samme periode gjør Mauritius til en perfekt destinasjon for familieferien.