Amani Mara Lodge

Amani Mara Lodge ligger i Olare Orok Conservancy, rett ved verdensberømte Masai Mara viltreservat. Beliggenheten er utmerket, lodgen er flott, og du befinner deg i et av verdens største dyreparadis! Alle safariopplevelsene foregår i Masai Mara.

Lodgen består av 9 store og flotte rom som alle har en privat veranda med utsikt over det spektakulære, afrikanske landskapet. Er du rett så heldig kan du se dyrene krysse savannen mens du slapper av i betryggende avstand.
Alle rommene har store bad med dusj og toalett, vannkoker, toalettartikler og myggnetting.
Fem av rommene har utendørsbadekar. Det er også et familierom med lounge og peis.
Rommene er omgitt av frodig natur og er bygget i stein, kanvas og jutevev - en unik og miljøvennlig byggemåte og har minst mulig påvirkning på miljøet.

Fasilitetene består av utendørssvømmebasseng, restaurant, bar, lounge med peis og gave/suvenirbutikk.

Måltidene inntas i restauranten og består av en blanding av internasjonale og afrikanske retter. Mens du nyter maten kan du skue utover landskapet og sjansen er stor for at du ser dyr som gresser.

Aktivitetene består av safari i bil eller guidet fottur på savannen. Bli med en masai på oppdagelsesferd til fots og kom enda nærmere den afrikanske naturen. Turen avsluttes med et lett måltid under et tre. Det arrangeres fotturer både om morgenen og ettermiddagen.

Vår mening: Passer utmerket for både par og familier som ønsker å bo godt i vakre omgivelser.