Basecamp Wilderness Camp

Wilderness Camp i Mara Naboisho Conservancy fokuserer på at gjestene skal få oppleve det genuine og ekte Kenya. Her sitter du rundt leirbålet og hører masaienes nynning på sanger som har gått i arv i generasjoner. Kanskje gjenopplever du dagens safari i Afrikas villmark. Her er du mer enn en gjest – du er en venn.

Campen består av fem telt som ligger bortgjemt på jord eid av Masaiene, rett utenfor parken. Ensuite bad med dusj under åpen himmel, oppvarmet av solcellepanel.
Med en tre – retters middag og en fullt utstyrt villmarksbar vil du oppleve en god blanding av luksus og enkelthet.

Aktiviteter: Ballongsafari, game drive, mulighet til å være med på lokale prosjekter, kulturelle samtaler og historiefortellinger med Masaiene rundt leirbålet, game drives om natten, bushmeal på savannen og fotturer med Masai – guider. (Fotturene regnes som noen av de beste i Afrika).

Tilbring en natt eller to på Wilderness Camp, og du får en autentisk opplevelse av hvordan det er å være en ansvarlig turist ved og utforske og lære om miljøet og dyrelivet.

Hver kveld vil du kunne nyte en drink ved bålet og middag ute i det fri under en stjernespekket himmel.

Dette er det virkelige Afrika!

Vår mening: Nærmere den afrikanske naturen kommer du ikke! Dette er stedet for deg som synes at naturen er det viktigste og hvor du kommer innpå både naturen, dyrene og de lokale masaiene.

 

Mer i denne kategorien « Basecamp Explorer Eagle View