Skriv ut denne siden

Borana Lodge


Med panoramautsikt over Samangua Valley, Lewa Plains og Ngare Ndare Forest, og majestetiske Mount Kenya ruvende i bakgrunnen, er Borana et utmerket valg for de som ønsker å oppleve Kenya i luksuriøse og vakre omgivelser. Lodgen eies av Dyer – familien og den drives i dag av tredje generasjon. Borana ligger i Laikipia – platået, i et malariafritt område. Borana tilbyr åtte romantiske og unike hytter. Hver hytte ligger isolert slik at privatlivet bevares, og har store og lekkert dekorert bad med fantastisk utsikt over området. Det er åpen peis som tennes hver kveld.
Fire av hyttene har egen veranda. Fire hytter deler veranda.
Flere av hyttene passer utmerket for en familie da de har to soverom.

Borana er en All Inklusive lodge hvor tre måltider om dagen, drikke og overnatting er inkludert.

Aktiviteter som er inkludert er safari, hesteridning, mountain biking og fotsafari.

Barn i alle aldre er velkomne og det arrangeres egne aktiviteter for familiens minste. Barna kan delta på hesteridning, mountain biking, safari, fotsafari/fotturer, matlagingskurs, besøk på den lokale skolen, fiske og svømming.
Barn under 5 år er gratis.

Et opphold på Borana betyr ikke bare uforglemmelige safariopplevelser i vakre omgivelser, men også en kulinarisk reise. Maten som serveres er utsøkt, og kokkene bruker råvarer som produseres på området. Herfra går man garantert ikke fra bordet uten å være mett!

Fasiliteter på Borana inkluderer lounge, restaurant, bar, svømmebasseng og gave/suvenirbutikk.

Om kvelden samles gjestene rundt peisen i loungen for en prat og det holdes foredrag om dyr og arbeidet som utføres for å beskytte dem. Som gjest på Borana bidrar du også til ulike prosjekter. Gjennom tre generasjoner har familien Dyer bidratt, både økonomisk og med sin egen tid, til å forbedre skoler, arbeidsledigheten, helse og bevaring av dyrelivet i området.

Et opphold på Borana vil også gi deg sjansen til å se og lære mer om neshorn. I 2013 ble 21 sorte neshorn flyttet til Borana viltreservat. Neshornene har i dag sin egen vokter, som følger dem dag og natt for å beskytte dem. Gjestene er velkomne til å lære mer om disse fantastiske skapningene og kan følge neshorn – vaktene rundt på området.

Vår mening: Borana er det perfekte sted å bo for den som vil unne seg en virkelig luksuriøs ferie. Passer perfekt for familier og par. Et opphold på Borana er den komplette pakke av safari i vakker natur med et stort utvalg aktiviteter og gjennomførte og elegante rom.