Karen Blixen Camp


En meget bra safaricamp som ligger nydelig til i Northern Conservancy, og grenser til Masai Mara nasjonalpark. Campen ligger helt inntil Mara – elven.
Campen består av 22 luksuriøse telt. Teltene er 4,6 x 8 meter og står på en oppbygd terrasse hvor man kan sitte om kvelden og nyte utsikten. Alle teltene er i nærheten av elven. Hvert telt har eget bad med toalett, servant og utendørsdusj. Det er plass til to voksne og et barn i hvert telt.
Det er et familietelt, bestående av to telt med en felles veranda.

Restauranten ligger ved elven og herfra kan man se flodhestene som holder til i elven. Spiseområdet er innredet med kopier av møbler fra Karen Blixens hjem.
Fasilitetene består også av svømmebasseng, lounge, bar og suvenir/gavebutikk. Det tilbys massasje for de som ønsker dette.

Om kvelden samles gjerne gjestene rundt leirbålet, og mimrer om dagens safariopplevelser. Mens det knitrer fra bålet og stjernene blinker i tusentalls i mørket, våkner de natteaktive dyrene til livet og lyden av Afrika omringer deg.

Campen tilbyr også mange andre aktiviteter som nature walks hvor man lærer om flora og fauna som vokser i området. Under en fotsafari blir man med en bevæpnet Masai – guide og her får man et ganske annet inntrykk av området og dyrene. Det kan også arrangeres middager som inntas i bushen.
Ballongsafari er absolutt å anbefale.

Karen Blixen Camp ble i 2012 kåret til ”Best Ecological Property in Africa” av Safari Awards.