Ocean Village Club

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Blendende hvit sand, dansende bølger og bølgende palmer. En lett bris kommer inn fra Det indiske hav og smyger seg over deg når du slapper av på solsengen. Du befinner deg på Diani Beach, hvor ønsket om en tropisk badeferie akkurat er blitt oppfylt.

Ocean Village Club er en liten og fredelig oase. Den ligger lunt og godt til på verdensberømte Diani Beach på Kenyas østkyst. De 80 og rommene ligger spredt rundt på det frodige området, og alle har veranda hvor du kan sitte og slappe av mens du ser utover den grønne hagen.

Alle rommene er innredet i tropisk stil og med teakmøbler og meget komfortable. Rommene er fordelt i tre kategorier:
Standardrommene har hageutsikt, veranda, aircondition, bad med dusj og toalett, safe og hårføner.
Grand Luxe Tropical som har havutsikt, veranda, aircondition, flatskjerm - tv, et lite kjøleskap, bad med dusj og toalett, hårføner, te/kaffekoker og et sitteområde. Disse rommene kan ta opptil tre personer. Ekstrasengen er sovesofa.
Espace Conviviale passer for familier siden de har to soverom og et lounge område. Rommene har hageutsikt, aircondition, bad med dusj og toalett, hårføner, flatskjerm - tv, et lite kjøleskap og te/kaffekoker.

Fasilitetene på hotellet består av utendørssvømmebasseng, hage, terrasse, solterrasse, to restauranter, bar, privat strandområde, treningsrom, tennisbane, massasje og gave/suvenirbutikk. Om kvelden arrangeres det underholdning med opptredener av lokale dansere og musikere.
WiFi er tilgjengelig over hele hotellet mot et pristillegg.
Det ligger en golfbane tre kilometer unna hotellet.

Vannaktivitetene som arrangeres inkluderer snorkling, kite surfing, vindsurfing og dyphavsfiske.
Gjestene tilbys gratis dykketime i bassenget.

Ocean Village ligger 10 minutters kjøring fra landsbyen Ukunda. Mombasa ligger 40 km unna hotellet og flyplassen 50 km.

Vår mening: Hotellet har førsteklasses beliggenhet, rett på et privat strandområde. Her hersker en koselig og avslappet atmosfære. Passer for både par, familier og en vennegjeng på tur.