Papillon Lagoon Reef

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Sør for Mombasa, på Kenyas østkyst, ligger den berømte og velkjente Diani Beach. Omgitt av en frodig og grønn hage, hvor apekattene leker seg i baobabtrærne, finner du Papillon Lagoon Reef. Hotellet er bygget i swahili-stil, så nærmere Afrika kommer du ikke.

Papillon tilbyr 150 rom, fordelt på tre romkategorier: Garden rom, Beachfront rom og Familierom.
Alle rommene har balkong eller uteplass, aircondition, bad med dusj og toalett, takvifte, myggnett, telefon og hårføner. Noen av rommene har satellitt-tv.
Garden rom og Beachfront rom kan ta opptil tre voksne eller to voksne og et barn. Familierommet kan ta opptil fire voksne eller to voksne og to barn.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, hage, solterrasse, to restauranter, bar, tennisbane, treningsstudio, bordtennis, dart, massasje, leke- og aktivitetsrom, lekeplass, butikker og frisør/skjønnhetssalong. Det er underholdning om kvelden.
Internett er tilgjengelig på kontorsenteret mot tillegg.

Mot tillegg kan det arrangeres dykking og dyphavsfiske.

Restauranten serverer en god blanding av internasjonale og kenyanske retter.

Papillon ligger rundt ti minutter med bil fra butikkene i Diani. Mombasa er 38 kilometer unna. Til flyplassen er det rundt en time og 15 minutter med bil.

Vår mening: Papillon Lagoon Reef er et koselig og trivelig hotell i flotte omgivelser på Diani Beach. Passer for både par og familier.