Sunbird Lodge

Sunbird Lodge ligger nydelig til over Lake Elementaita, midt mellom Lake Naivasha og Lake Nakuru -  i hjertet av Rift Valley. Dette er en meget koselig og godt vedlikeholdt lodge med plass til maks 35 gjester.
Lodgene ble bygget på toppen av en liten ås og fra terrassen kan man nyte utsikten av rosa flamingoer og pelikaner på innsjøen nedenfor. De 16 bungalows ligger spredt utover en stor og velstelt hage og vender alle mot innsjøen. De har alle safe, er smakfult innreddet, har bad med dusj, myggnett over sengen og en terrasse med hengekøye. Blant fasiliteter finner man et fint svømmebasseng, bar ute ved bassenget, restaurant med terrasse,  en liten suvenirbutikk og en bar med koselig peis hvor også lokale naboer kommer innom. Her kan man gå fritt inne på området da det ikke er noen farlige dyr der - bare noen morsomme rock hyraxes (dassies) som leker i hagen.
Maten her er en opplevelse i seg selv og er noe av det beste vi har smakt. Anbefales for kulinarisk interesserte!

Akitivitetstilbudet er stort og inneholder bl.a guidede turer i området, massasje, fugletitting, båtturer til Lake Naivasha, sundowners, game drives til Lake Nakuru eller Hell's Gate, fjelltur til Mt Longonot, hesteridding, kamelridding og mer.
Lodgen er fra 2007 og de bruker solcellepanel så langt det lar seg gjøre.

Vår mening: Dette er virkelig en liten perle som passer utmerket for et to-netters opphold og som vi kan varmt anbefale. Et perfekt stopp på vei til eller fra Samburu eller Lake Nakuru nasjonalparken.