The Emakoko

The Emakoko har en unik beliggenhet – i dalsiden rett over Mbagathi – elven og med utsikt over Nairobi nasjonalpark. Dette er den eneste nasjonalparken i Afrika som gir deg sjansen til å ta bilder av dyrene med skyskrapere i bakgrunnen. Emakoko ligger kun 40 minutters kjøretur fra flyplassen, og kjøreturen gjennom parken er en fantastisk start på oppholdet i Kenya! Her kommer man seg vekk fra den kaotiske trafikken i Nairobi, og det eneste som kan skape trafikkaos er når en flokk løver hviler i veien eller giraffer skal krysse foran bilen.

Lodgen tilbyr 10 hytter totalt, alle med stor veranda, peis og bad. Fra både badekar og dusjen har man utsikt over parken. Fire av hyttene passer utmerket for familier.
Fem av hyttene ligger på bakkeplan og de fem resterende er plassert høyere opp i skråningen.

Fasilitetene består av restaurant, svømmebasseng med utsikt over elven, gave/suvenirbutikk, internett i fellesområdene og en stor lounge med peis. Det er mulighet for å få massasje.

Som gjest på Emakoko har man helpensjon inkludert (frokost, lunsj, middag og drikke).

Aktiviteter som er inkludert er safari i åpen 4 x 4 hjulstrekker med kunnskapsrike guider, besøk på David Sheldrick’s Elephant Orphanage og Langata Giraffe Center og handletur til Nairobi. Det kan også arrangeres helikopterturer til Masai Mara nasjonalpark og Mount Kenya.

Vår mening: Emakoko er et utmerket sted å starte oppholdet i Kenya. Her kan man ta en eller to netter før man reiser videre til Masai Mara nasjonalpark. Overnatting i flotte omgivelser. Her står safariopplevelsene i kø, bare en drøy halvtime fra flyplassen.