Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Kids go free på Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

  Øyhopping på Seychellene

  Kids go free på Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

  Ta med barna på en reise de sent vil glemme!

  Seychellene med barn.

  Familievennlig Silhouette Island er en stor og frodig granittøy, som ligger 45 minutter med båt fra hovedøya Mahé.

  På lekre Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa kan barna opptil 12 år bo og spise gratis når de reiser med to voksne. Bestill i god tid å få  i tillegg opptil 30% book-tidlig rabatt.

  Tilbudet gjelder visse datoer. Ta kontakt med oss for mer informasjon og pris.

   

  Seychellene er stedet for total avslapning, flotte snorkleopplevelser i turkisblått hav og bortgjemte kritthvite strender.

  Øygruppen Seychellene ligger i Det Indiske Hav rett sør for Ekvator, og har en jevn fin temperatur gjennom hele året, som varierer mellom 28 og 31 grader fra vinter til sommer. Inkludert de ytre og indre øyer består Seychellene av rundt 115 øyer.

  De mest populære øyene er Mahe, Praslin og La Digue, men det finnes også andre mindre korall- eller granittøyer hvor man kan overnatte. Hver øy har sin sjarm og sitt særpreg. Bird og Denis Island er flate koralløyer, mens Silhouette Island består av en tett regnskog, bratte fjell og en 2 km lang og vakker sandstrand. Øyene som Bird, Denis, Frégate, Desroches, Silhouette, Alphonse og North Island har kun ett hotell – så her blir følelsen av privatliv større.

  Seychellene er et trygt reisemål for hele familien – ingen farlige krypdyr, ingen malaria og svært lite kriminalitet.

  Landet jobber aktivt med miljøvennlige tiltak, og sommeren 2018 ble blant annet plastposer, plastbestikk mm. forbudt. Myndighetene satser stort på det maritime med bevaring av Seychellenes unike havområder

   

  Magellan Tours har et stort utvalg av bosteder på Seychellene. Noen av våre favoritter finner du beskrevet under, men vi kan også tilby en rekke andre flotte hotell, self-catering bungalows og sjarmerende gjestehus. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud! Seychellene med barn er absolutt å anbefale, det er en barne – og familievennlig destinasjon. Ingen skumle krypdyr eller sykdommer.

  Ønsker du å lese mer om innreiseregler til Seychellene, kan du gjøre det på UD sine nettsider her.