onsdag, 27 august 2014 12:28

Delphines tur til Sør - Afrika

Med familie og safariutstyr satte Delphine kursen mot Sør – Afrika i sommer. I to uker reiste hun rundt for å se hva Regnbuelandet har å by på. Eventyret startet i Johannesburg, med middag på Moyo Melrose Arch, som serverer retter fra hele Afrika. Restauranten strekker seg over tre etasjer og dunkle lys setter stemningen rundt middagsbordet. Afrikansk musikk og ansiktsmaling på gjestene samt nydelig mat førte til at familien følte de virkelig var ankommet Afrika!

De fleste forbinder Afrika med safari, og familien Nordbø er intet unntak. Delphine var ikke begeistret da en stor spitting kobra krysset hennes vei, men slik er nå livet i bushen: man vet aldri hvilke skapninger som krysser ens vei. Større var derimot gleden da de så flokker av elefanter, sebraer, kuduer, kameleon og antiloper. Høydepunktet var så absolutt løvinnen som satt å drakk i vannkanten.
I Oudtshoorn ble det besøk i Cango Wildlife Park og strutsefarm før hvalene viste seg frem i Hermanus.

Kjøreturen gikk videre nedover kysten og det ble en rask lunsj i koselige Simon’s Town hvor de også fikk se pingviner. Turen ble avsluttet med et besøk på Kapp det gode håp.
Fjorten dager gikk så altfor fort, men minnene om en opplevelsesrik tur sitter igjen ganske så lenge.

Sør – Afrika er en helårsdestinasjon og kombinasjonsmulightene mange, så slipp fantasien løs – eller la oss i Magellan hjelpe deg med å sette opp et program.