torsdag, 30 mars 2017 11:14

Fornøyde kunder som har vært i Kenya

Turen var helt fantastisk! Vi likte safarien i Masai Mara spesielt godt, det ble det største høydepunktet fra turen!

Vi er veldig fornøyde med agenten i Kenya, de stod og ventet på oss når vi kom, og ble bekymret siden vi brukte litt tid på å komme oss ut av flyplassen, man så virkelig at han brydde seg og var glad for å se oss. Vi pratet sammen hele turen, han fortalte oss mye forskjellig om Kenya og Nairobi. Morgenen etter kom han igjen på hotellet vårt, introduserte sjåføren vi skulle ha resten av turen, og passet på at vi kom oss av gårde. Han var veldig flink, også han var veldig pratsom, kjørte forsiktig, stoppet på de stedene vi ønsket og fortalte oss mye gøy. Naivasha Country Club hotell var bra. Gøy at flodhestene kommer så nærme rommene om nettene! Vi var på Crescent Island, som vi tok båt til. Dagen etter var vi på sykkelsafari, som også var veldig bra! Vi leide også en guide som gikk sammen med oss gjennom Hell's Gate. Vi synes prisene var veldig uproporsjonale der: for båttur + Crescent Island betalte vi 60 dollar per person (hele turen varte kanskje i 1,5 timer), mens for guide i Hells Gate + adgang betalte vi 20 dollar totalt (det varte i rundt 4 timer). I tillegg til at når vi kom til Crescent Island, så var det ikke noe ordning form for betaling. Det stod bare 2 stk på land, ventet på at vi kom med båt og krevde inn penger. Men det er vell slik det fungerer, men vi stusset over det.

Videre var det tur for Masai Mara, og vi bodde på Ashnil. FOR ET STED! Service, teltene, beliggenheten, maten, ja ALT var helt fantastisk!! De som jobbet der var SÅ hyggelige! De lærte seg navnene våre, og fikk med seg at vi var på bryllupsreise, så vi fikk en vinflaske i gave. Emil ødela også slippersen sin, og da ville de hjelpe å fikse uten at vi ba om det, og uten å kreve penger for det.

Safarien i Masai Mara var også helt fantastisk! Moses var så flink å kjøre dit dyrene var, så vi fikk sett de 5 store! Og det var bare helt magisk! Han var også utrolig flink til å vise respekt for dyrene. Han fortalte oss mye spennende om de forskjellige dyreartene og svarte på alle spørsmål vi hadde.
Hadde virkelig ikke lyst til å dra derfra, og kommer garantert til å dra tilbake en gang!

Så var det avreise fra Masai Mara tilbake til Nairobi, og Moses stoppet på en lokal kafe på veien slik at vi skulle få spist lunsj. Gøy å oppleve det og! Når vi kom frem til Nairobi kom agenten igjen på hotellet vårt for en prat, og vi sa at vi ikke ønsket å tilbringe hele dagen på hotellet, men ville dra et sted. Siden det ikke er så mye som skjer rundt selve Karen Country hotellet, spurte vi agenten om vi kunne bestille en taxi for å dra til sentrum eller noe, og da tilbød han seg å kjøre oss. Da tok han oss med på en fin restaurant og spiste middag sammen med oss. Veldig koselig.

Mvh

Ekaterina og Emil