mandag, 23 oktober 2017 11:06

Tilbakemelding fra familie som har vært i Sør-Afrika og på Mauritius

TUSEN TAKK for et fantastisk opplegg. Vi har hatt en tur som har satt minner for livet. Vi reiste ut med ganske høye forventninger, men det vi har opplevd har overgått alt vi kunne drømme om.

Alt har gått på skinner og vi har ikke hatt noen problemer underveis.

Safari opplevelsen i Sør-Afrika var noe som ga mersmak, så det er nok ikke siste gang vi er der. Dette er mye pga Simbavati River Lodge og menneskene der. Dette er et sted som absolutt kan anbefales. Fantastiske mennesker og en utrolig natur og dyreliv. Tre timer etter at vi ble hentet på flyplassen hadde vi opplevd fire av de fem store..... og bøffel fikk vi se dagen etter. Vi fikk altså oppleve leopard med bytte i et tre, Løveflokk med bytte, sjiraffer, elefanter og nesehorn på vår første Game Drive, utrolig...... Når det da fortsatte med villhunder, flodhester, bøffel og mengder med antiloper og fugler de neste dagen, så var godt å ha noen timer midt på dagen til å fordøye inntrykkene. Vi fikk også oppleve en elefantflokk som vandret inn i lodgen, og jentene vil nok for alltid huske den store elefantoksen som stoppet en halv meter foran terassen vår og stod og så på oss. Minner for livet....

Ikke rart at det trillet noen tårer hos eldstejenta når vi satte oss i bilen for å forlate Simbavati.

Etter så mange inntrykk var det godt å bare nyte sol og varme på Mauritius. Le Victoria var perfekt for oss og barna vekslet mellom strandaktiviteter og bassenget. Det som var den største positive overraskelsen på Le Victoria var nok maten. Fantastisk mat og en variasjon av temaer som gjorde det like spennende å komme til hvert måltid.

Som du skjønner så har vi hatt det helt fantastisk, og nok en gang takk for et helt supert opplegg.

Mvh

Audun med familie