torsdag, 22 mai 2014 11:50

Mauritius i våre øyne

Når mørket senker seg over Norge, og kulden sniker seg inn i beinmargen, er det ingen tvil om hvor i verden Delphine ønsker å rømme til: Mauritius! Øya har mer enn bare strender: gjestfrihet hos de innfødte, en kulturelle «melting pot», utsøkt mat, høy standard på hotellene og et stort aktivitetstilbud, hvor mye er inkludert i hotellprisen. En flott kombinasjon som gjør Mauritius til en helårsdestinasjon for alle. Første gang Delphine vandret langs Mauritius sine vakre strender var i 1997. Da var hun på oppdagelsesferd sammen med andre reisekonsulenter. Lite ante hun at øya skulle bli en favorittdestinasjon, og at hun skulle returnere gang på gang. Den skjønne øya er et sted hun gjerne reiser med familien. ”Hele familien har forelsket seg i øya, og barna snakker ofte varmt om å dra tilbake på ferie til Mauritius” sier hun blidt.

Mauritius er populært som reisemål og øya byr på så mye mer enn bare strender. Gjestfriheten hos de innfødte, den kulturelle «melting pot», utsøkte mat, høy standard på hotellene og det store aktivitetstilbudet som er inkludert i hotellprisen gjør Mauritius til et perfekt reisemål for både par og familier.
”Vannski, leie av snorkelutstyr, tennis, kajakk osv. er aktiviteter som kommer i tillegg på mange andre badedestinasjoner, men disse er inkludert på Mauritius, ” forteller en entusiastisk Delphine videre.
Ikke glem at Mauritius er en trygg destinasjon. Her lever ingen farlige dyr, øya er malariafri, ingen påkrevde vaksiner og du trenger ikke søke visum på forhånd. Det er nesten ingen tidsforskjell fra Norge, noe som gjør en reise hit meget gunstig. Produktsjefen anbefaler først og fremst barnefamilier å dra til Mauritius,
uansett om de har små barn eller tenåringer. Mange hotell har familierom og tilbyr gode barnerabatter. På Mauritius får barn opptil 17 år barnerabatt! Mauritius er også kjent som romantikkens øy, og en perfekt destinasjon for en bryllupsreise. Brudeparet får store prisrabatter og mange ekstragaver som champagne, oppgradering av rom, romantisk middag på stranden og massasje. De tropiske omgivelsene lokker også flere og flere til å gifte seg her. Finnes det noe mer romantisk enn å bli viet på en kritthvit sandstrand i solnedgang?
For de som trenger å komme vekk fra hverdagens mas og kjas her hjemme, anbefales en rolig kjærlighetsferie på Mauritius ypperlig. ”Vi vet hvilke hotell som passer for dere som ønsker en barnefri ferie så det er bare å ta kontakt med oss, og vi tilrettelegger ferien for dere” sier Delphine.

Heller ikke de som ønsker en aktiv ferie bør se bort fra Mauritius. Det er et stort og variert aktivitetstilbud – både på land og til sjøs.

Mauritius kan absolutt anbefales til alle og vi i Magellan Tours vet godt hva som passer for deg!Hvorfor ikke kombinere Mauritius med den franske naboøya La Réunion, safari i Kenya eller Sør – Afrika? På vei til eller fra Mauritius kan du også legge inn en stopover i Paris, London eller Dubai. Valgene er mange, og uansett hva du er ute etter er Mauritius et perfekt valg!