tirsdag, 25 november 2014 08:18

Tilbakemelding fra fornøyde kunder i Kenya

Først og fremst vil vi takke for et fantastisk godt opplegg som vi opplevde på vår ferie i Kenya!
Denne ferien ble over all forventning for oss.
 
Jeg kunne skrevet en lang avhandling om alt det flotte vi opplevde, men kort fortalt:
Tusen hjertelige takk til vår fantastiske sjåfør fra Quay Africa - Francis! Han var med på å gjøre vårt møte med Kenya helt fantastisk!
Vi har blitt utrolig godt tatt i mot på alle de stedene som vi har overnattet.
Selv om kjøreturen inn til Ashnil camp var fryktelig lang og humpete så var det virkelig verdt det!
Været var litt skiftende og siden det hadde regnet litt den siste tiden så var det mye dyr igjen i nasjonalparken. Vi så utrolig mange i alle fall og har tatt flotte bilder:-)
Vi angret ikke ett sekund på at vi bestilte ballongsafari i tillegg - dette var en helt ubeskrivelig opplevelse og følelse å være med på!
Maten og servicen blant de ansatte har også vært upåklagelig.
I og med at vi skulle til Masai Mara så måtte det bare bli mye bilkjøring. Men det var det eneste ubehagelige vi opplevde! Det var ikke noe gøy å være på veiene i dette landet! Vi har ikke opplevd lignende ikke-kultur i trafikken.
Etter en lang reisedag den 24.nov kom vi endelig frem til Southern Palm Springs. Her storkoste vi oss virkelig! For et flott sted. Vi hadde strålende sol og 35 grader hver dag.
Som sagt: et supert opplegg med masse inntrykk, opplevelser og spennening den første uka. De siste dagene var det veldig godt å slappe av ved stranda/bassenget for å fordøye alt sammen litt og litt. 
Tusen takk for god hjelp, service og bistand hele veien!