tirsdag, 01 september 2015 02:00

Tilbakemelding fra kunder på Mauritius

 

Hei ;)

Nå er vi vel hjemme å fått pakket ut av koffertene! Heldigvis kom sola til nord så det ser ut til at sommerklærne får være fremme en liten stund til ;)

Vi hadde en magisk ferie! Fra begynnelse til slutt! Øya var like vakker som vi trodde og kanskje litt til. Folkene, maten, atmosfæren, stranda... Ja absolutt alt var perfekt! 

Hadde noen dager med overskyet, men da fikk vi tatt oss noen turer rundt omkring! Besøkte Port Louis en dag. Der var det iallfall liv nok. En annen dag leide vi en taxi å kjørte litt rundt omkring før vi endte opp på La Vanille for å se på skilpaddene og krokodillene. Det falt iallfall i smak hos Tora!

Fikk god guiding av taxisjåføren som kjørte oss "over fjellet" den ene veien slik at vi fikk sett plantasjene der ananas, ingefær, vanilje osv ble dyrket! Og ikke minst kjørte vi gjennom et par steder der det var marked! Der var det liv for å si det mildt ;)

Hotellet var helt perfekt!! 
Servicen sto til 20 i stil på alle områder!!

Vi var alle tre enige om at dette ikke var første og siste gang vi besøkte Mauritius! Vi lengter allerede tilbake! 

Jeg er så glad for at min gode venn å kollega Monica anbefalte meg å ta kontakt med dere! Alt dere har fikset fra billetter til hotell og transport har vært perfekt!!

Vi måtte vente over 50 minutter på kofferten på Gardermoen så det holdt akkurat for oss å droppe den og rekke SAS-flyet til Trondheim! Men det gikk heldigvis bra!

Ellers har absolutt hele reisen gått knirkefritt.

Jeg har allerede snakker varmt om dere og kommer til å fortsette med det!

Du skal ikke se bort ifra at vi tar kontakt med dere ved en senere anledning ;)

Ønsker dere alle ei riktig god helg