mandag, 29 september 2014 09:48

Tilbakemelding fra kunder på reise til Kenya og Seychellene

 

Har reist mye rundt i verden men dette er noe av det råeste jeg har vært med på! Magellan Tours og Delphine leverte på øverste hylle når det gjaldt planlegging og program for turen. Ikke et eneste komma ville vi ha flyttet om vi skulle gjort denne reisen en gang til!! Opplegget så langt har fulgt programmet ditt til punkt og prikke.

Det har bare vært helt fantastisk fra vi gikk på flyet i Bergen til vi nå sitter her og venter på flyet hjem igjen. Det min kone og jeg har opplevd er bare helt fantastisk!

Ashnil Mara Camp var et fantastisk sted å være for safari. De som jobber der og som vi var i kontakt med, leverte en service som jeg sjelden opplever! Sammen med noen fantastiske naturopplevelser var denne delen av turen noe av det heftigste vi har vært med på.  Vi har knapt nok sovet om natten fordi vi var så spente på hva vi skulle oppleve neste dag!

Det er vanskelig å trekke frem et spesielt høydepunkt fra denne reisen. Det er sammensetningen av ulike opplevelser som gjør denne reisen til den beste reisen i livet vårt.  Feiring av 50-årsdagen ute i Maasai Mara parken på safari var selvfølgelig stort, men også de fantastiske solnedgangene ved bassenget på L’Archipel Hotel har satt sine varige spor. Absolutt ALT har fungert helt knirkefritt fra vi jobbet sammen om reiseplanen i fjor høst til vi nå snart sitter på flyet hjem igjen.

Takk igjen til Magellan Tours for en fantastisk opplevelse!