mandag, 10 oktober 2016 16:20

Tilbakemelding fra kunder som har vært på Madagaskar og Mauritius

En tilbakemelding vi ble veldig glad for å motta:)
 Vi reiste til Madagaskar og Mauritius med åpent sinn, å jeg snakker for oss begge, kom hjem stappfull av inntrykk! 
 Det første vi  tenker på når vi tenker på Madagaskar etter å ha vært der, er at hviletilstand i ansiktene til innbyggerne virker til å være ett stort smil. 
Noe av det som virkelig gjorde turen vår utrolig var den fantastiske sjåføren vi hadde med oss, han strakk seg virkelig det lille ekstra for at vår opplevelse skulle bli best mulig. 
Han fikset også alt med ekstra turer som ikke var fastsatt i reiseprogrammet som vi ba om samt delte villig og med iver all sin kunnskap om både dyre, plante og dagliglivet. 
Når det kommer til plassene vi så og tingene vi opplevde var det mange høydepunkt. Det å traske rundt i pøsregn i regnskogen, høre hvordan alt virke til å plutselig våkne til livet da regnet ga seg og tengte ikke å være redd for noe giftig eller farlig.
 Se både trær, blomster, alle andre slags planter, lemurer, fugler, frosker, cameleoner og andre krypdyr og ikke minst høre lyden var helt utrolig.
 Det å sette seg på balkongen til bungalowene etter det var blitt mørket bare for å lytte var også noe jeg ikke ville vært foruten. 
 Hele turen var lagt opp helt perfekt også med at man bare kom nærmere og nærmere dyrene jo lenger ut i reisen man kom..
Alt startet flott med gekkoer, cameleoner og andre småkryp man fikk både se og holde i reptilparken, via turer i regnskogen, til nærkontakt på lemur Island for så å kulminerer med Palmarium hvor man tidvis fikk overdose med nærkontakt med dyrelivet. 
Kommer fortsatt heller ikke over det at lemurene faktisk er så myk og god i pelsen som de ser ut som, og det faktum at de som kaster seg rundt i trærne hele tiden ikke har harde trellete hender, men utrolig myk hud i hendene.
En ting som er helt sikkert er at dette ikke var vår siste tur til Madagaskar, for det er enda fryktelig mye å se og oppleve der.
 
Etter den turen var over, så dro vi til Paradise..
 Mauritius........ vi har vært Paradiset!
 Det var late dager på stranden, paraply drinker, spa, Luksus og krystallklart vann.. hva mer kan man ønske seg?
 Nydelig mat og service innstilte mennesker, å oppleve Delfiner på nært hold, og privat turer med Speedbåt og shopping.. Perfekt plass for avslapping!
 Dere i Magellan Tours har gitt oss opplevelser jeg blir emosjonell bare ved på tenke på... Tusen, Tusen Takk!!
Vi kommer til å mase på dere igjen om kort tid på  for ny reise, DET er sikkert!
 
Stor Hilsen fra Anette og Yngve