Skriv ut denne siden
tirsdag, 15 april 2014 11:41

Tilbakemelding fra Constance Moofushi i Maldivene

Hei Helga:))

Tuuuuusen takk for at du satte sammen en helt fantastisk bryllupsreise-og sermoni på Maldivene!!:))

Vi har nesten ikke ord for hvor PERFEKT alt sammen var!!:))

Bryllupssermonien i paradiset ble enda bedre enn vi forventet (og vi hadde høye forventninger!) Vi fikk en bryllupsplanlegger som arrangerte det vi ønsket, og servicen var upåklagelig! Vi følte virkelig at alle behandlet oss som en konge og dronning:))

Alle menneskene som jobber på Constance Moofushi resort er de mest service-minded og gladeste vi noen gang har opplevd! De ordnet romatiske middager på stranden med fakler og blomster, de flyttet bord ut i vannet slik at vi kunne sitte alene sammen med alle fiskene som svømte rundt føttene våre, de lagde fantastisk deilig mat, og ikke minst frokost-dessert, lunsj-dessert og middag-dessert(for dessert-elskere), alltid med ulike smaker og fra forskjellige steder (mat fra India, Sri Lanka, Mexico, Maldivene osv.) Sommerlieren husket alltid hvilke typer vin jeg (Liv Unni) hadde smakt og likte, de kom alltid i møte for å høre om vi ønsket noe, eller om det var noe de kunne gjøre:)Og ikke minst var de utrolig hyggelige, og alltid med et smil og latter på lur:)

Vi savner både stedet og menneskene! Vi hadde en helt fantastisk nydelig Water Villa helt ytterst med egen trapp ned til det vakreste og klareste vannet, hvor eksotiske fisker svømte forbi:) Vi padlet i kajakk, dykket med havskillpadder, morener og hai, snorklet hver dag(får utlevert snorkleutstyr i det man sjekker inn) og prøvde vindsurfing. Også var det litt gøy å fly sjøfly ut dit:)

Dette ble en helt uforglemmelig og helt fantastisk vakker opplevelse, som vi vil anbefale til alle!!! Ihvertfall EN gang i livet MÅ man besøke dette paradiset!!:))

Igjen tusen takk, Helga:))

Legger ved noen små bilder fra en uforglemmelig reise....vil dra tilbake!!!

Stor hilsen fra Liv Unni og Miguel:))