tirsdag, 11 august 2015 02:00

Tilbakemelding på safari i Sør-Afrika og Mauritius

En veldig hyggelig tilbakemelding fra to av våre kunder. Sånt setter vi veldig pris på og vil gjerne dele med dere:

"Safariopplevelsen var stor på alle måter. Møte med folk fra "hele verden" var like stor som å se alle dyrene og Umlani bushcamp var svært gjestfrie og kunnskapsrike. Mange flotte bilder og gode minner derfra.

Vi var også innom Apartheidmuseet i Johannesburgh og historien til Mandela var både skremmende og oppløftende.

Mauritius var en stor overraskelse. Jeg husker ikke helt hvilke forventninger jeg hadde siden det ble bestemt på så kort varsel, men dette var en opplevelse som satt varige spor. 

Hotellet var fantasisk og flottere enn noe annet vi har bodd på. Vi hadde mange gode samtaler både med kjøkkensjefen, kelnere og andre. Det er artig å oppleve følelsen når en får bort det formelle gjeste-forholdet og kan føre en samtale om mer personlige saker. Selv om hotellet hadde topp fasiliteter, så var vi der stort sett bare til frokost og middag. Vi er for rastløse og nysgjerrige til å bare ha et slaraffenliv innenfor et begrenset område.

Siden vi ikke var så mye på hotellet kom vi i kontakt med mange ulike personer rundt om på øya. Vi leide scooter i 3 dager og suste rundt på kryss og tvers og opplevde et stort mangfold. Vi hadde ingen konkrete planer men svingte til høyre eller venstre i veikryss bare på magefølelsen. 

Dette førte oss inn i i små "tettsteder" og vi stoppet og snakket med innehaveren av små kiosker og kundene der. Observerte muslimske gravfølger og tamilske feiringer. Forøvrig reiste aldri med taxi men brukte lokalbussen. Litt spesielt å være de eneste hvite men det i likhet med å være på strendene til lokalbefolkningen, var utelukkende positivt.

Jeg kunne sikkert skrevet i timesvis om alt vi opplevde, men dette var kortversjonen.

Nok en gang en stor takk til deg for å legge til rette for at vi fikk en opplevelse som på alle måter har toppet alt annet vi har opplevd på tidligere reiser."

Mvh.

André og Sofia