Om oss i Magellan Tours - Spesialister på Mauritius, Seychellene og safari i Afrika

Magellan Tours er en norsk turoperatør som skreddersyr reiser til det sørlige- og østlige Afrika og til de vakre øyene i Det indiske hav. Vi tilbyr et stort utvalg av minneverdige og eventyrfylte reiser: hotellferie på Mauritius, safari i Tanzania og Kenya, øyhopping på Seychellene, guidede turer på Madagaskar, bilferie i Sør–Afrika, reiser til Malawi, Zambia, Zimbabwe, Uganda, osv.
Vår spesialitet er kombinasjonsreiser slik at du kan oppleve flere land, kulturer og opplevelser på én og samme ferie. Vi hjelper deg med familieferier, eksotiske reiser, bryllupsreiser, eventyrreiser, gruppereiser og golfturer. Magellan Tours er blant de største turoperatørene i Norge som selger Mauritius.
Hos oss får du hjelp fra reiseglade konsulenter med stor kunnskap om våre reisemål. Vi har lang erfaring og setter sammen detaljerte reiseforslag. Vi er opptatt av god og personlig service og leverer produkter av høy kvalitet. Magellan Tours setter fokus på å velge det beste for våre kunder. Vår grundige undersøkelse av reisemålene har ført til at vi kan lokke med bortgjemte perler som bare vi kan tilby på det norske markedet. Våre ansatte er fullstendig klar over at kundens ferie er hellig, så vi gir alltid det lille ekstra slik at reisen blir et minne for livet.

Hos oss blir hver kundes forespørsel behandlet ulikt da hver kunde er unik. Resultatet er en stor og fornøyd kundekrets, som gjerne reiser med oss igjen.
Uansett hva du ønsker av din ferie og hvor dine drømmer tar deg, så kan vi hjelpe deg.

Din reise, dine behov + vår kunnskap = en uforglemmelig reise!

 

 

helgaKari McKeown– Reisekonsulent

Kari har en bachelor i reiseliv og økonomi & administrasjon fra Høgskolen i Lillehammer. Hun har 9 års erfaring fra reisebyrå, eventbyrå og turoperatør og har jobbet i både Sør-Afrika og Norge. Kari har bodd i Sør-Afrika og reist mye i det Sørlige Afrika.

Din beste reiseopplevelse?
Vinteren 2016/17 var jeg på tre måneders bilferie i det Sørlige Afrika sammen med samboeren. Ferden startet med rundtur på Madagaskar, sammen med foreldre og svigerforeldre. Videre alene til magiske Seychellene før besøk til favoritten Cape Town, med deilig mat og vin. Deretter stod teltlivet for tur og vi hentet leiebilen, som ble vårt hjem de neste to månedene. Ca. 11 000 kilometer senere, minner for livet, minnekort fullt og mersmak for det Sørlige Afrika var drømmereisen realisert (for denne gang).

Favorittdestinasjon/reise- hvorfor det?
Solnedgang over savannen, ett glass vin i hånden, løvebrøl i det fjerne og kanskje en flokk sebra og gnu løpende – det er lite jeg kan tenke meg, som måler seg med det. Safari er noe jeg aldri blir lei! Ulik sesong og ulike landområder vil gi helt forskjellige opplevelser, det er alltid noe nytt.

Zimbabwe og Mana Pools var en positiv overraskelse. Jeg hørte mye negativt om Zimbabwe og det å reise rundt i landet, men jeg hadde en fantastisk tur og fikk noen av de beste safariopplevelsene i mitt liv. Et besøk til ruinene Great Zimbabwe gjorde inntrykk. Området er mye større og imponerende enn jeg trodde det skulle være.

Etter å ha bodd i Sør-Afrika vil det alltid være den soleklare favoritten, men det Sørlig Afrika har mye å by på.

Hvor går din neste reise?
Nettopp vært på en magisk øyhopping i Det indiske hav, men kan gjerne reise tilbake til fjellene på La Réunion med en gang. Neste tur blir Mauritius!

Det beste med å jobbe i Magellan?
Å jobbe med mine favorittdestinasjoner og få muligheten til å skreddersy reiser for andre, som også ønsker å besøke denne fantastiske delen av verden.

Noe du drømmer om å gjøre?
Se gorillaer og sjimpanser i Uganda.

Hvor har du vært?
Sør-Afrika, Namibia, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Swaziland, Lesotho, Tanzania, Zanzibar, Seychellene, Madagaskar, Kenya, Mauritius, Rodrigues, La Réunion, Senegal og Gambia. Av våre stopovermuligheter har jeg vært i Paris, London, Brussel og Amsterdam.

Noen tips til de reisende?
Hva er drømmereisen? Ikke tenkt at det ikke er mulig, med planlegging får man til det meste. Reis med et åpent sinn og godt humør.

 

 

 

 

 

DelphineDelphine Nordbø – Daglig Leder/Reisekonsulent 

Delphine har en bachelor i reiselivsledelse fra den Sveitsiske Reiselivsskolen og er IATA sertifisert. Hun har 23 års erfaring fra reisebyrå og turoperatør og har jobbet i både Sveits og Norge. Hun snakker norsk, fransk, engelsk, tysk og italiensk og hun har reist mye i Det indiske hav og det Sørlige Afrika.

Din beste reiseopplevelse?
Mitt første møte med Afrika var Madagaskar som jeg beøkte for første gang i 1995. Jeg reiste til Fort Dauphin og Benanty i sør og til Diego Suarez og Tsingy d'Ankarana i nord. En fantastisk reise til et utrolig spennende og fascinerende land.

Favorittdestinasjon/reise- hvorfor det?
Jeg elsker Det indiske Hav og dets vakre øyer. Har en forkjærlighet for Mauritius som er - i mine øyne - den beste destinasjonen for en avslappende og trygg familieferie.
På det afrikanske kontinent er både Sør-Afrika og Namibia mine to store favorittland!

Hvor går din neste reise?
Jeg har nettopp kommet tilbake fra Zimbabwe hvor jeg var på safari i Hwange nasjonalpark og besøkte flere lodger. Neste sommer blir det øyhopping på Seychellene!

Det beste med å jobbe i Magellan?
Å skreddersy reiser, finne ut den beste kombinasjonen tilpasset kundens interesser, behov og budsjett. Sette sammen reisen fra A til Å.

Noe du drømmer om å gjøre?
Kjøre Rovos Rail i Sør-Afrika og bestige Kilimanjaro.

Hvor har du vært?
Mauritius, Seychellene, Maldivene, La Réunion, Madagaskar, Kenya, Sør-Afrika, Botswana, Zimbabwe, Namibia, Mosambik, Tanzania og Zanzibar. Av våre stopovermuligheter har jeg vært i Doha, Dubai, Paris, London, Brussel, Amsterdam og Frankfurt.

Noen tips til de reisende?
Bestill i god tid og forbered reisen godt. Kjøp en guide og les om destinasjonen slik at du er godt forberedt og får kost deg på tur! Vær åpen og nysgjerrig når du reiser!

View the embedded image gallery online at:
http://magellan.no/kontaktoss/om-oss#sigProId4e4fe7757f

 

Hvorfor reise med Magellan Tours:
Vi kjenner våre reisemål godt
Vi og våre leverandører reiser jevnlig på besøk til stedene vi tilbyr
Vi har lang erfaring
Vi velger våre utenlandske samarbeidspartnere med omhu
Vi setter opp detaljerte reiseforslag gratis
Vi er en liten bedrift som er opptatt av å yte god service og levere produkter av høy kvalitet.
Vi er uavhengige av kjedeavtaler og kan stå fritt til å velge det beste for våre kunder.
Vi leter kontinuerlig etter små bortgjemte perler som bare vi tilbyr på det norske markedet
Vi er fullstendig klar over at kundens ferie er hellig
Vi gir ekstra service som å bestille barnemat på fly for de små, ordne med bilstoler, ekstra oppmerksomhet for brudepar og mye mer.
Vi forhåndsbestiller flyseter på lange flyturer
Vi kan arrangere private transfers og adgang til lounge på flyplasser.
Vi kan anbefale restauranter og bestille bord
Vi gir det lille ekstra
Vi behandler våre kunder ulikt da hver kunde er unik
Vi har mange fornøyde kunder

Vi startet opp i 2001 og vi skreddersyr reiser til Kenya, Uganda, Tanzania, Zanzibar, Sør-Afrika, Swaziland, Namibia, Mosambik, Zimbabwe, Zambia, Malawi og Botswana. I det Indiske Hav skreddersyr vi reiser til Mauritius, Seychellene, Maldivene, Madagaskar og La Réunion. Vi tilbyr stopover i Dubai og Doha, samt mange europeiske byer.
Vi har et stort og variert utvalg av reiser, fra flotte hotell på Mauritius til mobile camps med telt i Botswana. Fra private safarier i Serengeti til guidete turer på Madagaskar. Fra dykking i asurblått hav i Mosambik til seilbåter og øyhopping på Seychellene. Fra bryllupsreiser til familieferier, fra firmaturer til bursdagsfeiring, og fra spenningsfylte ferier til total avslapning. Vi hjelper deg med å organisere reisen din uansett hva du ønsker.


Din reise, dine behov - vår kunnskap!

Vi hjelper deg blant annet med:
- Familieferier
- Eksotiske reiser
- Bryllupsreiser
- Gruppereiser
- Incentive reiser
- Golfreiser
- Safari i Afrika
- Dykking
- Opplevelsesreiser

Vi er på facebook under Magellan Tours. Her finner du bilder fra våre studieturer, våre kunder og også tilbakemeldinger fra de som allerede har reist med oss.

Våre reisebetingelser


Hvem var Magellan?
Fenào de Magalhàes 1480 - 1521
Portugisisk sjøfarer, leder av den første verdensomseilingen. Han var overbevist om at man kunne nå India også ved å seile vestover, og startet i 1519 med fem skip under spansk flagg på tokt mot vest. I oktober 1520 fant han stredet nær sørspissen av Amerika som er oppkalt etter ham, Magellanstredet, og nådde året etter fram til Filippinene. Der falt han i strid med lokale innfødte. Ett skip nådde hjem til Europa i 1522. Historikerne setter hans bragd på lik linje med Columbus.