Hotel Le Nautile

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Dette lille og koselige hotellet ligger lunt til på vestkysten av La Réunion. Med sin beliggenhet rett på stranden i la Saline-les-Bains, det er et av få hoteller på øya med direkte tilgang til stranden. 

På Le Nautile er du omringet av en kreolsk atmosfære, masse sjarm, kritthvite lekre strender og panoramautsikt over Det indiske hav.

Hotellet tilbyr 43 rom og suiter som alle kombinerer elegant kreolsk arkitektur med komfort. Fint dekorert, lyse farger, tropisk hage og en kulturell karisma omringer deg og bidrar til å skape en rolig og avslappet følelse.
Rommene er fordelt i to bygninger, begge i kreolsk stil. Alle rom og suiter har egen terrasse eller balkong, aircondition, bad, tv og gratis WiFi. 
Noen av rommene har utsikt mot havet.

Superior rommene kan ta opptil tre personer. Suitene kan ta opptil fire personer. Det er også mulig med sammenkoblede rom.
Salon-rommene og juniorsuitene har hems, noe som er meget praktisk for familier. På hemsen er det en dobbeltseng og det kan settes inn to ekstrasenger i rommet under (som ellers fungerer som stue).

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng med jacuzzi, barnebasseng, restaurant, bar, bordtennis, bibliotek og et lite treningssenter. To dager i uken er det underholdning.
Restauranten serverer en herlig blanding av kreolsk og internasjonale retter, og du går aldri sulten fra bordet. Til måltidene kan du velge mellom et stort antall viner.

Med sin vakre beliggenhet direkte på stranden, er det naturlig at Det indiske hav lokker besøkende. Hvit korallsand med solstoler og parasoller innbyr til late dager med en bok eller kun avslapning. Det turkisblå havet som er rikt på fargerike fisker og eksotisk flora, frister alle til å ta en titt under havoverflaten.
Snorkelutstyr, kajakk og badehåndklær er til utlån i resepsjonen.

Andre aktiviteter som kan arrangeres er dyphavsfiske, golf, vannski, helikopterturer, tennis, paragliding, vindsurfing, turer med glassbunnsbåt, jetski, dykking, hvalsafari, kanoturer og rafting. Du kan også delta på utflukter til populære steder rundt om på La Réunion, som akvariet, sjørøverkirkegård, fjellandsbyen Cilaos og vulkanen Piton de la Fournaise.

Vår mening: Et familievennlig hotell, men passer også utmerket for par. Et av de få hotellene som ligger direkte på stranden. Enkelt, men komfortabelt. Vertskapet behandler deg som en del av familien.
Mer i denne kategorien « Hotel Boucan Canot