Palm Hotel & Spa Resort

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Medlem av Villages Créoles®

Palm Hotel er et luksushotell som ble renovert og gjenåpnet i juli 2014. Midt i vakre Petite – Ile, i det ville sør, mellom klippene og Det indiske hav, ligger Palm Hotel & Spa Resort trygt og lunt. Hotellet ønsket sine første gjester velkommen i 2007, og er det perfekte sted å bo for de skal som utforske området. Palm Hotel tilbyr komfort, luksus og en intim atmosfære som passer både for familier og par.

Hotellet har 65 rom fordelt i kategoriene lodges, deluxe suites, junior suites, deluxe rom og superior rom. Med beliggenhet i en tropisk hage og med utsikt over havet, faller man lett til ro etter en opplevelsesrik dag på øya.

Alle rommene har klimaanlegg, terrasse eller balkong, tilgang til trådløst nettverk, flatskjerm, satellitt TV, telefon, safe, minibar og te- og kaffekoker.

Palm Hotel frister med tre restauranter hvor gjestene nyter kulinariske matretter. I tilegg er det bar og lounge med panoramautsikt hvor du kan nyte vin hentet fra vinkjelleren.

Andre fasiliteter er to svømmebasseng, et barnebasseng, spa, treningsrom, bordtennis, biljard og videospill.

En liten sti fører ned til stranden (ca.10 minutters gangavstand) hvor gjestene kan bade i et ”naturlig basseng” med saltvann og som er beskyttet fra bølgene.

Vår mening: Et nydelig hotell som tilbyr luksus i vakre omgivelser. Passer for både par og familier.