Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Shongololo Express

  Luksuriøse tog

  Shongololo Express

  Luksuriøse tog

   

  Shongololo Express er eid av samme eier som har Rovos Rail, et av verdens mest luksuriøse tog.

  En reise med Shongololo Express blir ikke som en Interrail i Europa, men tenk hvor flott det er å se et afrikansk landskap skli bedagelig forbi vindusruten i det du nyter frokost. Vi er vant med å kunne se en og annen elg eller rådyr utenfor togvinduet, men elefanter, giraffer eller løver er ikke hverdagskost. Dette kan du oppleve på en togreise gjennom Afrika.

  For deg som ønsker en rundreise i Afrika for å se flere land og områder, men ikke liker å pakke kofferten hver dag, er Shongololo Express perfekt. Du sjekker inn på dag én og gjør deg kjent med lugaren, som blir ditt hjem de neste dagene. Resten av oppholdet blir du skjemt bort. Det er program hver dag og dette får du informasjon om og tips til hvilke valgfrie aktiviteter du ønsker å være med på eller ikke.

  Det er tre ulike tog rundreiser Shongololo Express har i Afrika. De er mellom 12 og 15 dager i reiselengde og besøker, Sør-Afrika, Namibia, Swaziland, Mosambik og Zimbabwe.

  The Good Hope:

  dette er en 15-dagers rundreise med golf i fokus. Reisen går innom, så godt som alle golfbanene, som Sør-Afrika er verdenskjent for.

  The Southern Cross:

  dette er en 12-dagers rundreise der du besøker fire spennende land som har interessant historie, natur og dyreopplevelser: Sør-Afrika, Swaziland, Mosambik og Zimbabwe.

  The Dune Express:

  dette er en 12-dagers rundreise gjennom sørlige Afrika, fra Atlanterhavet i vest til endestasjonen i Pretoria i innlandet i Sør-Afrika. Hva med å forlenge med badeferie i Durban ved Det indiske hav, slik at du har reist fra hav til hav?

   

  Ta kontakt med oss for priser, avreisedatoer og detaljerte reiserute.

  Ønsker du å lese mer om innreiseregler til Sør-Afrika, kan du gjøre det på UD sine nettsider her.