Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Luksus på Maldivene for deg som liker det lille ekstra

  Luksus på Maldivene for deg som liker det lille ekstra

  Luksus på Maldivene 

  Constance Halaveli er en eksklusiv resort som ligger i North Ari Atoll, ca 25 min med sjøfly fra flyplassen, hvor hotellet har sin egen lounge med gratis Wifi. Denne paradisiske øya er bare 500 m x 200 m stor og hører til den kjente Constance Hotels Group. Halaveli har tre restauranter, to barer, et nydelig spa og en butikk. Dette er garantert luksus på Maldivene og en ferie du sent vil glemme.

  Maldivene er også kjent som perlene i det Indiske Hav og ligger Sør-vest for Sri Lanka. Øygruppen består av korallrevøyer, totalt 1190, og danner en øygruppe av hele 26 store atoller.

  Maldivene er paradiset hvor strendene er kritthvite og hvor man ikke trenger slåss om solsenger. Paradisiske øyer hvor man kan snorkle i tropiske farvann i behagelige temperaturer året rundt og nyte synet av flott korallrev og tropiske fisker. Man kan drømme seg bort i deilige matretter og rømme fra hverdagens mas og kjas. Velkommen til Maldivene!

   

  Fra kr. 46 910,- / PR. PERS

   

  Prisen inkluderer:

  • Fly Oslo – Male – Oslo, i økonomiklasse
  • Veil. flyskatter
  • Syv netter på Constance Halaveli, i Water Villa med All Inclusive
  • Transfers med sjøfly Male – Halaveli – Male
  • Lokale skatter og avigfter

   

  Prisen inkluderer ikke:

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Evt PCR tester

   

  Prisen er basert på at to personer reiser sammen i perioden mai- september. Prisen forutsetter at flybillettene bestilles i den rimeligste prisklassen.

  En reise til Maldivene kan lett kombineres med for eksempel stop-over i Dubai.

  For å bestille din reise, klikk her, send oss en e-post på post@magellan.no eller ring 22 34 70 90

  Du må gjerne ringe oss for en reiseprat. Det er mange muligheter og ikke alltid lett å vite hvor man skal begynne, det er her vi kommer inn i bildet.

   

  For norske statsborgere: Innreise til Maldivene: passet må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreise. Dere vil få turistvisum for en måned ved ankomst. Ingen vaksiner er nødvendig eller obligatorisk på Maldivene – unntatt regler ang Covid-19.

  Ønsker du å lese mer om innreiseregler til Maldivene, kan du gjøre det på UD sine nettsider her.