Constance Lodge Tsarabanjina

Bungalowkomplekset ligger på en egen øy, 90 minutters båttur fra Nosy Be på nordkysten av Madagaskar. En reise hit er som å følge i fotsporene til Robinson Crusoe. Du kan vandre gjennom en tropisk skog eller dykke under havoverflaten å se en verden som virker totalt uberørt. Dette er din egen lille Robinson Crusoe øy, med den forskjell at du nyter luksus og komfort. For her, på Constance Lodge Tsarabanjina, går du barbent døgnet rundt, nyter stillheten, de vakre strendene og det krystallklare vannet. Hverdagen består av ro og avslapning – ingen TV eller aviser som fanger din oppmerksomhet. Rett og slett en liten magisk perle i Det indiske hav.

Constance Lodge Tsarabanjina har 25 bungalower: 12 bungalower på den nordlige stranden og 13 bungalower på den sørlige stranden.

Alle bungalowene har en privat terrasse med et lite bord og stoler, dobbeltseng, bad med dusj, separat toalett, air-condition, vifte, safe, minibar og kimono. Det er også egne solstoler og paraply på stranden foran hver bungalow.
De 12 bungalowene på den nordlige stranden har air-conditioning i hele bungalowene, mens de 13 bungalowene på den sørlige stranden har air-conditioning på soverommet.

Måltidene inntas på restauranten hvor du nyter god mat, en avslappet atmosfære og utmerket service. Restauranten ligger rett på stranden. Etter middag frister det å sette seg i baren med en lokal drink og se solnedgangen. Golvet består av ren sand og utsikten over havet er fantastisk. Baren stenger når siste gjest går til rommet.

Constance Lodge Tsarabanjina har også en butikk med lokalt håndverk, et lite bibliotek og massasje. Aktiviteter: snorkling, vannski, seiling, volleyball, aqua – gym, pétanque, guidede gåturer rundt på øya, fiske, tennis, bordtennis, brettspill, fugletitting, dykking og utflukter til Mitsio Archipelago.
De fleste aktivitetene er inkludert.

For bryllupsreisende er Constance Lodge Tsarabanjina det perfekte sted å starte livet sammen på. Finnes det noe mer romantisk enn å gå hånd i hånd på en kritthvit strand mens solens purpurrøde stråler reflekteres i havet?

Det er tre strender på øya: Nordstranden lokker med sine 270 meter, Sørstranden på 200 meter og Barstranden på 100 meter.

Vår mening: Constance Lodge Tsarabanjina har perfekt beliggenhet for den som vil oppleve ro og luksus på sin ”egen” lille øy. Passer perfekt for alle: Romantikk og opplevelser i ekte Robinson Crusoe – stil.

Mer i denne kategorien Vanila Hotel & Spa »