Opplev Malawi og Zambia på syv dager

Lille spennende Malawi med vakre og unike Zambia. Denne turen er en flott kombinasjon av to forholdsvis ukjente afrikanske land. Her blir det både safari i South Luangwa Valley og sol og bad ved Lake Malawi.

Dag 1: Norge – Lilongwe
Ankomst Lilongwe hvor dere blir hentet på flyplassen. Turen går til Zambia hvor dere sjekker inn på Thornicroft Lodge.

Dag 2: Sør Luangwa
Luangwadalen er omkring 700 km lang og omfatter en rekke nasjonalparker, blant annet South Luangwa nasjonalpark. Denne parken ansees som en av de beste parkene i Afrika, nettopp fordi sjansen til å se en mengde ulike dyr er så stor. Parken er hjem til mer enn 40 dyrearter og 650 fuglearter. Det blir både morgen – og ettermiddagssafari.

Dag 3: Sør Luangwa
Dagen i dag benyttes til å komme nærmere Afrikas ville dyr. Det blir både morgen – og ettermiddagssafari. Nok en fantastisk dag blant Afrikas dyr og natur.

Dag 4: Sør Luangwa – Lilongwe
Etter frokost sjekker dere ut og kjører tilbake til Lilongwe hvor dere sjekker inn på Kumbali Lodge.

Dag 5: Lilongwe – Cape Maclear, Lake Malawi
Lake Malawi er Afrikas tredje største innsjø og byr på mange spennende utflukter samt sol og bad. Kjøreturen tar ca. fire timer. Vel fremme sjekker dere inn på Danforth Lodge.

Dag 6: Cape Maclear, Lake Malawi
Dagen er fri til egen disposisjon og du har mange muligheter. Slapp av på stranden og la solsengen bli ditt hjem for en dag eller delta på en av de mange vannaktivitetene. Du kan også ta en båttur ut til en av øyene, en vandretur i området, leie sykkel eller dykke.

Dag 7: Lilongwe
Etter frokost sjekker dere ut og returnerer til Lilongwe.

Dere kan enten fly hjem til Norge eller forlenge oppholdet i Malawi.