Constance HALAVELI Resort luxe

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Halaveli ligger i North Ari Atoll, cirka 25 minutter med sjøfly fra flyplassen. Hotellet har sin egen lounge på flyplassen.
Denne himmelske øya er bare 500 m x 200 m stor og hører til den kjente Constance Hotels gruppe.

Halaveli har tre restauranter, to barer, et nydelig spa og en butikk. Det er miniklubb for barn mellom fire og tolv år og mulighet til å bestille barnevakt (mot gebyr) skulle man behøve det.

Alle villaene har sitt eget basseng og terrasse. De er også utstyrt med aircondition, vifte, TV, telefon, gratis Wifi (Imac system), Ipod stasjon, DVD-spiller, safe, hårtørrer, minibar og espressomaskin.

  • Water Villa (100m2): står på stylter med direkte tilgang til lagunen. Maks 2 voksne og 1 barn.
  • Beach Villa (350m2): ligger på stranden, har utendørs dusj og en liten privat hage. Maks 2 voksne og 1 barn.
  • Double storey Beach Villa (410m2): ligger på stranden, har to soverom, et utendørs bad, et annet bad i annen etasje, balkong og en privat hage. Maks 3 voksne eller 2 voksne og 2 bar


Sportsaktiviteter tilgjengelige på resorten: treningssenter, tennis (1 bane), strandvolleyball, badminton, pedalbåt, windsurfing, seilbåt, kajakk, katamaran og snorkleutstyr er gratis. Mot gebyr kan man benytte seg av dykking, vannski, wakeboard, bananbåt, havfiske, tenniskurs og utflukter med båt for å snorkle.

Snorkling og Dykking
Revet ligger kun 200 meter fra stranden. Hotellet arrangerer også utflukter til nærliggende korallrev.
TGI Diving dykkesenter tilbyr PADI kurs. Halaveli har rundt 25 dykkesteder som ligger mellom 15 og 90 minutter unna med båt. Fra desember til april kan man se de flotte djevelrokkene.

Halaveli er den perfekte destinasjonen for en rolig og avslappende ferie eller en romantisk bryllupsreise! Den kan kombineres med søsterhotell Moofushi, som ligger kun 30 miutter unna med båt.

Mer i denne kategorien Constance Moofushi Resort »