Kanuhura Maldives

Tilleggsinformasjon

 • Stjerner:

Kanuhura ligger i Lavhiyani Atoll, som er cirka 40 minutter med sjøfly fra flyplassen, hvor hotellet har sin egen lounge. Selve øya er 1000 meter lang og 200 meter bred.

Med en hage med 15 000 orkideer og blomster er dette en fredsoase, som passer for både bryllupsreisende og barnefamilier som ønsker høy standard.

Kanuhura er medlem av 'Leading Small Hotels of the World' og har vunnet flere priser for både sin service og lekre design. Det er en luksuriøs design hvor de har benyttet seg av naturlige materialer, noe som har blitt meget flott.

Alle de 95 villaene har utendørs bad, terrasse og er smakfullt innredet. De er også utstyrt med air condition,  TV, telefon, DVD-spiller, safe, hårtørrer, minibar og vannkoker.

 • Beach Bungalow (59m2): ligger på stranden med bad og en liten privat hage. Maks to voksne og to barn eller tre voksne.
 • Beach Villa (75m2): ligger på stranden med utendørs bad og en liten privat hage. Maks to voksne og to barn eller tre voksn
 • Grand Beach Villa (175m2): med to soverom, to store bad med jacuzzi, en stue, et lite kjøkken og terrasse. Maks fire voksne og to barn eller to voksne og fire barn.
 • Water Villa (125m2): står på stylter med direkte tilgang til lagunen. Maks to voksne og to barn eller tre voksne.
 • Beach Pool Villas (82m2): Maks 2 voksne og 2 barn eller maks tre voksne.
 • Water Pool villas (135m2): Maks 2 voksne og 2 barn eller maks tre voksne.
 • Retreat Beach Pool Villas (152m2) Maks 2 voksne og 2 barn eller maks tre voksne.
 • Grand Beach Pool Villas (175m2): 2-soveroms. Maks fire voksne og to barn eller to voksne og fire barn.
 • Retreat Grand Beach Pool Villa (250m2): 2-soveroms. Maks fire voksne og to barn eller to voksne og fire barn
 • Retreat Family Beach Pool Villa (385m2): 3-soveroms. Maks seks voksne og to barn eller fire voksne og fire barn
 • Sanctuary Pool Villa (200m2): 3-soveroms. Maks seks voksne og to barn eller fire voksne og fire barn


Med fem restauranter kan Kanuhura by på mange spennende matopplevelser! Hotellet har bar, diskotek, et nydelig spa, et stort svømmebasseng, barneklubb, tennisbaner og dykkesenter.

Den ubebodde og private øya Jehunuhura hører også til Kanuhura og ligger kun et minutt unna med båt. Der kan man bestille privat middag, piknik eller bare dra dit på dagstur for å slappe av, snorkle og sole seg.

Sportsaktiviteter som er tilgjengelige er to tennisbaner, strandvolleyball, badminton, squash, dart, biljard, windsurfing, kano. Mot gebyr kan man benytte seg av dykking, vannski, wakeboard, bananbåt, pedalbåt, katamaran, havfiske og utflukter med båt for å snorkle.

Snorkling og Dykking: Revet ligger kun 200 meter fra stranden. Hotellet arrangerer også utflukter til nærliggende korallrev. Sun Dive Center dykkesenter tilbyr PADI kurs. Kanuhura har cirka 40 dykkesteder og to båtvrak som ligger kun noen få minutter unna med båt.

Kanuhura er den perfekte destinasjonen for en rolig og avslappende ferie eller en romantisk bryllupsreise! 

 

Mer i denne kategorien « Kuramathi Island Resort