Kuramathi Island Resort

Tilleggsinformasjon

 • Stjerner:

Denne lille paradisøya lokker med kritthvite strender, turkisblått hav og en frodig vegetasjon. Kuramathi Island Resort ligger i Rasdhoo atoll, vest for Male. Gjestene kan slappe av på en privat øy (1800x500 meter) og kan nyte en ekte Maldivene- ferie. Det er akkurat som dere har drømt om!

Kuramathi tilbyr 290 villaer med ulike design, og dere vil garantert finne en som passer for dere. Velg mellom de enklere Garden Villas eller de luksuriøse Pool Villas. Noen av villaene står på land mens andre står på påler over vannet. Alle villaene er bygget med en kombinasjon av moderne design og naturmateriale.

Alle villaene har veranda med solstoler, aircondition, vifte, bad med dusj og toalett, hårføner, toalettprodukter, strandhåndkle, badekåper, minibar, safe, telefon, te/kaffekoker, DVD-spiller og flatskjerm- TV.

Garden og Beach Villas kan ta 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn.
Fra Deluxe Villas og oppover er det plass til 2 voksne og 2 barn.

 • 12 Garden Villas: Fire hytter knyttet sammen. Villaene er stilige, men forholdsvis enkle. Villaene ligger bare noen meter fra stranden og har halvåpent bad med dusj. Dette er Kuramathis mest prisgunstige overnatting.
 • 71 Beach Villas: Individuelle villaer gjemt blant frodig vegetasjon. Det er bare noen meter til stranden. De ligger vendt mot lagune- siden av øya og har halvåpent bad med utendørs dusj (skjermet).
 • 33 Beach Villas med jacuzzi: Beliggende i den lille, vakre hagen. Disse villaene passer utmerket for de som ønsker romantikk og privatliv. Badet er stort og åpent. Nyt tilværelsen sammen på den store verandaen eller den utendørs jacuzzien.
 • 35 Super Beach Villas med jacuzzi: Runde villaer med moderne design. Verandaen med solsenger. Store bad med utendørs dusj (skjermet). Soverommet er stort og minimalistisk. Når solen forsvinner er det perfekt å slappe av i jacuzzien utendørs.
 • 31 Deluxe Water Villa med jacuzzi: Ligger vendt mot det turkise havet og har en stor veranda hvor dere kan nyte kveldstimene. Store bad og utendørs dusj (skjermet). Jacuzzien står på en forhøyning på verandaen.
 • 50 Water Villas med jacuzzi: Disse lekre villaene er bygd på påler, ikke langt unna revet hvor fargerike fisker svømmer rundt. Veranda med solsenger, jacuzzi og parasoll. Flott utsikt over Det indiske hav. Villaene har store bad og utendørs dusj (skjermet).
 • 30 Deluxe Water Villa: Villaene er bygd på påler midt i den vakre lagunen, og fra verandaen kan du gå ned i vannet. Stort soverom og bad.
 • 33 Water Villa med basseng: Villaene ligger enten i den krystallklare lagunen eller vendt mot revet. Disse villaene har også privat basseng (18m2) med utsikt over havet.
 • 12 Sunset Pool Villas: Villaene ligger rett ved stranden, på den siden av øya hvor solen går ned. Dere ankommer villaene gjennom en egen inngang. Soverommet har utsikt mot bassenget. Stort bad med utendørs dusj (skjermet).
 • 16 Sunset Water Villas med basseng: Disse villaene er identiske med Water Villas med basseng, både i størrelse og stil. Villaene befinner seg på den siden av øya hvor solen går ned, og bare noen få meter fra den berømte Kuramathi sandbanken.
 • 2 Honeymoon Pool Villas: Disse villaene passer utmerket for par på bryllupsreise eller par som ønsker romantikk. Store villaer med privat tilholdssted på baksiden. Stor soverom som er separat fra oppholdsområdet. Det ti meter lange svømmebassenget komplimenterer denne himmelske villaen – som oser av romantikk.

Fasilitetene inkluderer tre svømmebasseng, barnebasseng, jacuzzi, 12 restauranter, 7 barer, treningssenter, tennisbane, spa, barneklubb, døgnåpen resepsjon, valutaveksling, WiFi, legekontor, aktiviteter og utflukter.

Det er tre buffé restauranter som serverer internasjonale retter til frokost, lunsj og middag. Dere kan velge mellom ni á la carte restauranter. Her er det noe for en hver smak, og dere kommer ikke til å være sultne under oppholdet. Alle finner sin egen favoritt på Kuramathi.

Det er syv barer på området, inkludert en strandbar. Havana Club tilbyr et stort vinutvalg, brennevin og sigarer fra Cuba. Champagne Loft frister med et stort utvalg champagne og musserende vin – samt en flott utsikt over Det indiske hav.

Et opphold på Kuramathi handler ikke bare om late dager på stranden. Hotellet tilbyr snorkling, windsurfing, katamaranseiling, båtturer, vannski eller tur med bananbåt.
Det er eget dykkesenter (PADI) for den som ønsker å undersøke livet under havoverflaten på et dypere nivå.
De som ønsker å holde formen ved like kan legge turen til treningssenteret, ta noen runder i bassenget eller spille tennis.
Det arrangeres også et stort utvalg aktiviteter.

Etter endt på stranden eller etter en utflukt, anbefales noen timers pleie og avslapning på hotellets lekre spa.

Familiens minste er også i gode hender i barneklubben Bageecha. Her sysselsettes barna med et stort utvalg aktiviteter både inne og ute. Klubben er åpne for barn mellom 3-12 år.

Resorten ligger kun 20 minutter med sjøfly fra hovedøya Mahé.

Vår mening: Kuramathi byr på en ekte Maldivene- ferie, hvor dere får det lille ekstra. Kritthvite, lange strender, turkisblått hav og et stort utvalg aktiviteter og restauranter gjør Kuramathi til en drømmedestinasjon for par, barnefamilier og aktive paradissøkere!