LUX* South Ari Atoll

 

LUX* South Ari Atoll
Enten dere ønsker en avslappende ferie eller et aktivt eventyr, den bildeperfekte øya Dhidhoofinolhu er hjem til LUX* South Ari Atoll, en luksusresort hvor dine drømmer om en tilbaketrukket og øde paradisøy blir oppfylt.

LUX* South Ari Atoll ligger i den vakre South Ari Atoll, bare 25 minutter med sjøfly fra flyplassen.
Den 1800x500 meter store øya befinner midt i en stor og vakker lagune med asublått hav hvor fargerike fisker svømmer rundt.
LUX* South Ari Atoll hører til den kjente Naïade Resort gruppen.

 De 193 villaene er rett ved vannkanten. Noen av villaene står på stylter over vannet og andre befinner seg rett på den kritthvite sanden. Alle villaene er stilfullt innredet og har terrasse, aircondition, takvifte, bad, TV, telefon, DVD- spiller, safe, hårføner, minibar og gratis WiFi. 

 

  • Beach Pavillion (65m2): Disse ligger på stranden og har utendørs bad. Maks 2 voksne og 1 barn.
  • Junior Suite (70m2): Suitene ligger rett på stranden, og på solnedgangssiden. De har utendørs bad. Maks 2 voksne og 1 barn.
  • Beach Villa (95m2): Villaene ligger på stranden, enten på soloppgang- eller solnedgang siden. Villaene har utendørs bad. Maks 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn.
  • Prestige Water Villa (95m2): Villaene står på stylter med direkte tilgang til lagunen, og på solnedgangssiden. Maks 2 voksne og 1 barn.
  • Beach Pool Villa (116m2): Villaene ligger på stranden, og på solnedgangssiden. De har utendørs bad og et lite basseng. Maks 2 voksne og 1 baby.
  • Signature Pool Water Villa (86m2): Villaene står på stylter med direkte tilgang til lagunen. Maks 2 voksne og 1 barn.
  • Presidential Villa (360m2): Villaen ligger ytterst på enden av rekken med villaer langs bryggen og består av to villaer. Maks 4 voksne eller 2 voksne og 2 barn/tenåringer.

Fasilitetene inkluderer to svømmebasseng, syv restauranter, fem barer, en Coconut Spa, nattklubb, butikker, treningssenter, tennisbaner, barneklubb, tenåringsklubb og egen lounge på flyplassen.

Resorten tilbyr et stort utvalg sportsaktiviteter, så ferien kan lett kombineres med late dager på stranden og aktivitet. Det er treningssenter, to tennisbaner, bordtennis, yoga, sykling og utflukter.

Sportsentusiaster kan velge mellom snorkling, strandvolleyball, pedalbåt og kajakk.
Mot tillegg kan dere dykke, seile katamaran, stå på vannski, kjøre bananbåt, ta seilkurs, wakeboard eller bli med på havfiske.

 Revet ligger mellom 300 – 600 meter fra stranden. Hver dag arrangeres gratis snorkelutflukter. 

Dykkesenteret ”Euro Divers” tilbyr PADI- kurs. Hotellet har tilgang til rundt 50 dykkesteder som ligger mellom 5 og 60 minutter unna med båt.
Hele året kan man se skilpadder, haier, rokker og hvalhai. De berømte djevelrokkene kan dere være heldige å se i perioden mellom desember og april. Er dere riktig så heldig kan dere se hvalhai.

Familiens minste ønskes velkommen til barneklubben ”The Nest”. Her er alle barn mellom 3-12 sysselsatt av dyktige ansatte. Tenåringsklubben ”The Place” passer for de mellom 13 og 19 år. Det er også mulig å bestille barnevakt (mot tillegg).

Hotellet tilbyr halvpensjon, helpensjon og All Inclusive.

 Vår mening: Dette er en vakker øy som passer for både par, familier og aktive mennesker. Passer for de som ønsker luksus i rolige omgivelser, og med et godt aktivitetstilbud.