The Residence Maldives

The Residence Maldives – medlem av the Leading Hotels of the World - ligger i Falhumaafushi som er en uberørt øy i Gaafu Alifu Atoll. Denne atollen er sannsynlig en av de største atollene i verden. Den ligger 340 kilometer sør for Male internasjonale flyplass og kan nås både via sjøfly og båt. Øya er en kilometer lang og 120 meter på sitt bredeste.

Villaene:

The Residence på Maldivene har 94 villaer som er innredet med vakre og naturlige materialer. Alle villaene har air-condition, vifter, 40 tommer LED TV, DVD spiller, telefon med direktenummer, internettforbindelse, safe, bar, hårføner, espressomaskin og tekoker.

  • Beach Villa – One Bedroom (85 m2) med terrasse. Har plass til to voksne og et barn opptil 16 år. Gir direkte tilgang til stranden.
  • Beach Pool Villa - One Bedroom (85 m2) med terrasse og basseng. Har plass til to voksne og et barn opptil 16 år. Har eget lite svømmebasseng på terrassen, gir direkte tilgang til stranden.
  • Two Bedroom – Beach Pool Villas (149 m2) med terrasse og basseng. Har plass til fire voksne og to barn opp til to år eller to voksne og to barn opp til 16 år. Denne villaen er perfekt for familier. 
  • Water Villas – One Bedroom (84 m2) med terrasse. Har plass til to voksne.
  • Water Pool Villas – One Bedroom (84 m2) med terrasse og basseng. Har plass til to voksne. Har et eget lite svømmebasseng på terrassen.
  • Deluxe Water Pool Villas – One Bedroom (100 m2) med terrasse og basseng. Har plass til to voksne. Stor og luksuriøs villa
  • Two-Bedroom Water Pool Villas (144 m2) med terrasse og basseng. Har plass til fire voksne og og har eget basseng på terrassen.

 

Sport og aktiviteter

Om du ønsker en rolig ferie eller mange aktiviteter har The Residence noe for deg. Dette er et sted hvor man virkelig tar livet med ro og nyter den vakre naturen hvis man er på land. Det er mange vannsportsaktiviteter for den som vil oppleve litt mer, som snorkling, dykking, fisking og båtturer. Det perfekte stedet for en kombinasjon eller hvis en vil ta det rolig og en vil oppleve litt. De har flere familievennlige aktiviteter som passer for hele familien.

 

Spa

Det eneste “Spa by Clarins” i Maldivene. De bruker produkter fra Clarins og har høy kvalitet på sine behandlinger. Spaet ligger helt nede ved vannet og herfra har man fin utsikt til havet, lagunen og til og med livet under vann. De har seks private behandlingspaviljonger og en egen hårsalong. Her tilbyr de et utvalg av holistiske behandlinger, avslappende massasjer og hårbehandlinger. De har et eget område tilegnet meditasjon og yoga .