Kontakt oss

Epost: post@magellan.noJa, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

 

50% rabatt på Kanuhura Maldives

50% rabatt på Kanuhura Maldives

Maldivene med Kanuhura

Maldivene er paradis-øyene hvor strendene er kritthvite og havet asurblått.Her er det total avslapping.

50% rabatt på Kanuhura Maldives

Den flotte og eksklusive Kanuhura Maldives gir opptil 50% rabatt & gratis oppgradering til halvpensjon til alle nye bestillinger gjort innen den 31. januar 2020.

Kanuhura ligger i Lavhiyani Atoll, som er cirka 40 minutter med sjøfly fra den internasjonale flyplassen.
Med en hage med 15 000 orkideer og blomster er dette en fredsoase, som passer for både bryllupsreisende og barnefamilier som ønsker høy standard.

Kontakt oss for mer informasjon: post@magellan.no

Maldivene kan enkelt la seg kombinere med et stop-over i for eksempel Dubai. Du kan stoppe enten på veien ned eller hjem, det er opp til deg.

 

Paradisøyene hvor man kan snorkle i tropiske farvann i behagelige temperaturer året rundt og nyte synet av flott korallrev og tropiske fisker. Man kan drømme seg bort i deilige matretter og rømme fra hverdagens mas og kjas. Stressfritt og behagelig. Velkommen til Maldivene!

Maldivene er også kjent som perlene i det Indiske Hav og ligger Sør-vest for Sri Lanka. Øygruppen består av korallrevøyer, totalt 1190, og danner en øygruppe av hele 26 store atoller. Landet strekker seg hele 820 km fra nord til sør og 120 km fra øst til vest. Av alle disse øyene er kun 200 øyer bebodde, og 44 av disse er tilrettelagt for turisme og lekre resorter.

Innbyggerne på Maldivene er en blanding av sørindiske, malaysiske, arabiske og afrikanske gener. Omtrent en tredjedel av befolkningen er immigranter, hovedsakelig fra India, Sri Lanka og Nepal.

Ønsker du å lese mer om innreiseregler til Maldivene, kan du gjøre det på UD sine sider her.

 

Magellan Tours har et stort utvalg av hotell på Maldivene. Noen av våre favoritter finner du beskrevet på nettsiden våres under destinasjoner og Maldivne, men vi kan også tilby en rekke andre flotte bosteder. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!